Autor |
Poruka |
chiara
Ukupno postova: 97 Lokacija: CH Spol: Žensko
|
@leteci, da ti objasnim to o incestu (mada cu skrenuti s teme, ali nema veze)... dok ovim glupim svicarcima nisu dosli stranci ovi su obicavali se mnoziti putem inzesta i onda nastali degenerici i onda pocetkom proslog stoljeca dosli talijani i jugoslaveni i popravili im rasu...
a sto se tice onog drugog znam o cemu pricas... i svjesna sam da godisnji i realan zivot u HR nema veze jedno s drugim, a sto se tice onih baba na salteru, uopce se ne snalazim kad trebam ici napraviti nekakve dokuemte, zato sto su neljubazne i nesposobne itd... tako da ovdje sto se toga tice i nije lose... ali jebiga, SRCE.... sta da radis, kad poznas i jedno i drugo onda uvijek zalis za onome sto ne mozes imati, konta. |
|
|
|
|
|
Anchica
|
Repriza! ti chiara ne kuzis da je leteci upravo rekao sto si ti sad tu nacvrkala. |
|
|
|
|
|
chiara
|
joj sto smo pametni |
|
|
|
|
|
William H. Bonney
Ukupno postova: 382 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
chiara je napisao/la ( Pogledaj post): ›
@leteci, da ti objasnim to o incestu (mada cu skrenuti s teme, ali nema veze)... dok ovim glupim svicarcima nisu dosli stranci ovi su obicavali se mnoziti putem inzesta i onda nastali degenerici i onda pocetkom proslog stoljeca dosli talijani i jugoslaveni i popravili im rasu...
|
i sad se čudimo što nam reputacija vani pada, a gle tko nas predstavlja, kako taj kulturni i civiliziran svjet reagira na tvoj vic chiara? |
|
|
|
|
|
chiara
|
@bill, nije vic, cinjenice... i tko prica o kulturnom i civiliziranom svijetu? |
|
|
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
D je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Postoji li u našem gradu vidikovac? Ima dosta visokih zgrada, ali nema ideju kako se popeti na terasu na krovi i gledati u zvijezde jer je sve zaštićeno interfonima i babama čuvarkućama pa bi mogla i policija intervenirati ( a u američkim filmovima uvijek imaju neke tulume i spavanje u vrećama na krovovima).
Koja su naslađa i najskrivenija mjesta za ljubav i romantiku u lijepom našem Osijeku i okolici?
|
mislim da je pitanje trebalo biti: ima li romantike u našem gradu... |
|
|
|
|
|
D
Ukupno postova: 328 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
pitanje je ima li vidikovca? odogvor je koliko sam do sada zaključila - nema javno dostupnog vidikovca
dakle preostaje rasprava:
ima li romantike? ima li zgodnih mjesta za romantiku? |
|
_________________ "...sav sam k'o ona staklena stvar u kojoj veje kada je pomeriš..." |
|
|
|
Malamaca
Ukupno postova: 244 Lokacija: Zagreb Spol: Žensko
|
Pa romantike moze biti bilo di, ne mora biti nuzno vidikovac
nego, iznad vodenih vrata je ok
usotalom, kome treba romantika kad imamo sex |
|
_________________ ...i zao glas za mnom stize
i brdo olajavanja
za dobrim konjem prasina se dize
jos jedna cigareta pre spavanja..
ps ja nisam umisljena
ja sam savrsena |
|
|
|
William H. Bonney
|
sto si ti? podvojena licnost? daj te svoje frustracije opali negdje drugdje. |
|
|
|
|
|
Malamaca
|
William H. Bonney je napisao/la ( Pogledaj post): ›
sto si ti? podvojena licnost? daj te svoje frustracije opali negdje drugdje.
|
a zasto bih bila podvojena licnost?
to sto zivim u zg-u a znam i osijek?
jebiga, ipak sam u os zivjela 18 godina..... |
|
|
|
|
|
William H. Bonney
|
ok, pravimo se blesavi kako god hoces |
|
|
|
|
|
Malamaca
|
William H. Bonney je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ok, pravimo se blesavi kako god hoces
|
a jebemu, daj reci sta os od mene??? |
|
|
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
već sam pomislio kako je ovo mrtav forum... |
|
|
|
|
|
fallen-angel
Ukupno postova: 225 Lokacija: osijek Spol: Muško
|
kakvu ti romantiku tražiš i vidikovac...
uopče te ne kontam romantika je tamo gdje ju stvoriš nije romantika na 5 određenih mjesta u gradu...smiješno....
jedino ak ti tražiš mjesto za sex u osijeku kojih baš i nema...ali romantiku hehe |
|
_________________ We shall never surrender !!!! W.C. |
|
|
|
D
Ukupno postova: 328 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
fallen-angel je napisao/la ( Pogledaj post): ›
kakvu ti romantiku tražiš i vidikovac...
uopče te ne kontam romantika je tamo gdje ju stvoriš nije romantika na 5 određenih mjesta u gradu...smiješno....
|
ma naravno da ju sam moraš stvoriti, ali ima nekih mjesta koja su bolja za to od drugih, negdje su zvijezde malo sjajnije i potpomažu čarobnom osjećaju ljubavi
Malamaca je napisao/la ( Pogledaj post): ›
usotalom, kome treba romantika kad imamo sex
|
definitely not the same thing! |
|
_________________ "...sav sam k'o ona staklena stvar u kojoj veje kada je pomeriš..." |
|
|
|
|
|