CatCloe je napisao/la:
kad na radiju čujem "brzo mama, sjednimo u kola, tata vozi ravno do picola.." dobijem volju da razbijem liniju, tv, prozore, auto i svo suđe, zatim isto to kod nekoliko susjeda, nakon toga polijem cijeli kvart benzinom i zapalim, a potom ubijam (dugo i bolno) dijete koje to pjeva, autora reklame, kao i urednika i sve zaposlenike radio postaje, i na kraju sve začinim zabijanjem avionom u nešto najsličnije wtc-u.
da im pčkmtrn iritantno-neukusna..
potpisujem
fino si opisala gnjev koji ta reklama izaziva
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se!
Meni su najdraže
1) CALGON - Perilica dulje živi uz calgon...!
2) JUICY - kad tip donese sok trudnici, a ona pita: a nije bilo jabuke?
3) OŽUJSKO - sve su im dobre, Žuja je zakon
Ne volim kad izađe neka nova reklama pa ju vrte svako malo....
_________________ nije bogat čovjek koji puno ima, nego onaj koji malo treba
općenito one sve za prašak taj i taj su grozne, ali što mene posebno živcira je ona s onom plavom ženskom kad dođe s posla, pa joj je kupaonica poplavljena, ono nešto protiv kamenca.. tako loše snimljeno da je to strašno..
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala!
jooj kako je dosadno...
pa on kaže Imamo more...sunce ... Nestea...to mi je najveća gnjavaža...čisto zbog ženskog kenjkanja
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup.
svi vec znamo da su reklame same po sebi glupe.. no, ono sto me pocelo zabrinjavati je to sto televizije reklamiraju same sebe.. a rtl sve to dovodi na novu razinu. je li stvarno potrebno najavljivati harry potter 1 koji je snimljen prije ohoho godina mjesec ili dva dana unaprijed, a film da prostis i nije nesto.. i to sa natpisom "avantura pocinje".. je li to normalno? neznam.. stvarno. i to samo na RT FUKING L TELEVIZIJI KOJA PUSTA PROKELTU DADILJU PO SESTI PUT POSLIJE PONOCI JER VISE NEMAJU SMRDLJIVIH MATERIJALA. hrt je uvijek bio i ostao najbolja televizija.
men je zakon kad lik izvuche malo poveche gache,u koe bi komotno sandru dabo mogo stavit i skonta sho bilo sinoch^_^pij pametno
ili ona sa psichem malim:mali rastura
_________________ To je minimalizam
to je minimalizam
svi vide, niko da prizna
koja to gazi nas cizma