Autor |
Poruka |
Chenu Ukupno postova: 5 Spol: Nebitno
|
Problem |
Zadnja promjena: Chenu; 31.05.2008. 9:44; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
e u tome ti nemoze pomoci ni jedan forum..mozemo te mi i pokusat savjetovat i reci ti sta bismo mi napravili ali ti najbolje znas.. |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ja i dalje mislim da momka koji se ponasa cudno valja ubiti... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
Chenu Ukupno postova: 5 Spol: Nebitno
|
Znam Tux, hvala ti! Ja ću i odlučiti. |
|
|
|
|
|
Lugar
Ukupno postova: 607 Lokacija: Hladovina Spol: Muško
|
Chenu je napisao/la ( Pogledaj post): ›
a je li glupo prekidati vezu nakon 5 godina zbog toga što djevojka ne želi voditi ljubav i boji se toga? samo usputno pitanje vama koji ste tu?
|
NE - točka. |
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
mala_maja je napisao/la: ›
S dečkom sam 2 godine i u zadnje se vrijeme ponaša jako čudno, u depresiji je i ja to vidim,ali nikad dosad nije bio takav.
|
Ho Ho Ho Merry Chrismas Ho Ho Ho!
mala_maja je napisao/la: ›
Čuli ste od prijatelja da vas dečko namjerava zaprositi, vi niste sigurni da to želite,bar ne zasada...kako to dečku saopćiti ako vas on stvarno zaprosi?
a da ga ne povrijedite?
|
Možda je ovo pročitao?! |
|
|
|
|
|
mala_maja
Ukupno postova: 61 Spol: Nebitno
|
Bit će da je |
|
_________________ Samo jednom se živi!
|
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
Ja se više i ne obazirem kad se netko ponaša čudno... Nitko se ne može ponašati čudnije od mene. |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
Lugar je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Chenu je napisao/la ( Pogledaj post): ›
a je li glupo prekidati vezu nakon 5 godina zbog toga što djevojka ne želi voditi ljubav i boji se toga? samo usputno pitanje vama koji ste tu?
|
NE - točka.
|
potpis. trebo si je prekinuti još i prije osim ako se ne radi o nekim nježnim godinicama pa je razumljivo da se s nekim stvarima čeka. ali brate mili 5 godina...pa i desanka ti nakon tolko vremena dosadi. |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Sex je bitan dio veze. Točka.
Kažu: od ljubavi se ne živi, a veza nije samo ljubav, i nije samo sex, i nije samo prijateljstvo, i nije samo poštovanje. To je sve jedan veliki neobični mix svega i svačega. Zamisli cijeli život biti sa nekim tko odbija tvoje bitne želje. Ajoj... |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
šokac Ukupno postova: 17 Lokacija: JUG2 Spol: Muško
|
|
|
|
dario__os
Ukupno postova: 7 Spol: Muško
|
1step2far je napisao/la: ›
Sex je bitan dio veze. Točka.
Kažu: od ljubavi se ne živi, a veza nije samo ljubav, i nije samo sex, i nije samo prijateljstvo, i nije samo poštovanje. To je sve jedan veliki neobični mix svega i svačega. Zamisli cijeli život biti sa nekim tko odbija tvoje bitne želje. Ajoj...
|
Svaka cast na definiciji. Simpaticno.
A sto se tice zelja ispunjavati necije zelje je ok i potrebno samo do odredjene granice dok ta zeljica vama samima se ne svidja i bitno je obostrano ispunjavanje zelja.
;-) |
|
|
|
|
|
|
|