Autor |
Poruka |
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
def hoću taku majcu... baš mi je fancy.... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
nije li poanta da svaki dan bude valentinovo..? |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Već mi ide na kurac; cura me već par dana telefonski nagovara da u subotu odemo na nekakvu večeretinu, a bih se samo ko čojek napio i rasplesao na nekakvom koncertu...
Ušljivo valentinovo, jebem mu mater! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
Ja obožavam samu sebe, tako da je meni Valentinovo svaki dan! Ove fore da je to dan za zaljubljene je totalna besmislica.. Pure komercijalizam!
|
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Tako je Insomnia, ju ar maj grl! Sutra je moj dan jer sam strašno zaljubljena i baš ću se lijepo provesti sama sa sobom. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
Čista komercijalizacija. Zašto bi taj dan za parove morao biti posebniji nego ostalih 364 dana u godini? Meni bi bilo draže da se taj dan npr. proglasi neradnim danom, i da onima koji su spareni bude zabranjeno izlaziti iz kreveta, a onima koji nisu, da cijeli dan organiziraju fešte na kojima se može nešto zbariti. I eto ti Valentinova... |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
pumpkin je napisao/la: ›
Čista komercijalizacija. Zašto bi taj dan za parove morao biti posebniji nego ostalih 364 dana u godini? Meni bi bilo draže da se taj dan npr. proglasi neradnim danom, i da onima koji su spareni bude zabranjeno izlaziti iz kreveta, a onima koji nisu, da cijeli dan organiziraju fešte na kojima se može nešto zbariti. I eto ti Valentinova...
|
fenomenalno!!! |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
eto svima koji slave taj dan Sretno Valentinovo......
a mi koji ga ne obilježavamo.....a nekako ćemo se već snaći.....
.................
i pusa za MacuPapucharicu...eto |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol: Žensko
|
|
|
|
1step2far
|
Evo, ja vas sve volim pa vam želim sretan dan zaljubljenih. I onima koji to jesu i onima koji to nisu. |
|
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
Pa eto nek se svi ižljube na Valentinovo, ja sam već dobila jednu neobrijanu bockavu pusu, pa eto, dečki... nemojte bockati danas bradama, jelte, i to... |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Pa eto nek se svi ižljube na Valentinovo, ja sam već dobila jednu neobrijanu bockavu pusu, pa eto, dečki... nemojte bockati danas bradama, jelte, i to...
|
nemojte ni vi nas bockat bradama |
|
|
|
1step2far
|
Jedino međunožnom bradom (ne šumom naravno), a to mislim da je prihvatljivo cijelom muškom rodu. Sretno valentinovo, hi hi! Živjeli. |
|
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
sretno vam valentinovo ljudi... hmmm da čist reda radi... jer onak danas je taj iju dan....
Čista komercijalizacija. Zašto bi taj dan za parove morao biti posebniji nego ostalih 364 dana u godini? Meni bi bilo draže da se taj dan npr. proglasi neradnim danom, i da onima koji su spareni bude zabranjeno izlaziti iz kreveta, a onima koji nisu, da cijeli dan organiziraju fešte na kojima se može nešto zbariti. I eto ti Valentinova...
|
a ovo mi je preedobra ideja..još kad bise to izvelo iseeeee..... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
|
|