Autor |
Poruka |
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
ovaj svijet je otišao u qrac ... više se ne gleda i ne cijeni trud i napor već lijenčarenje i ne rad ...nije ni čudo što propadamo ... |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
ehee cure što serete sve ste za škembu samo zato što vam se čini da takvi likovi su obiteljski ljudi .... puno predrasuda imete za body buildere, znam puno ljudi iz teretane koji imaju obitelj dvoje djece i sada pišu magistarski rad ... nisu svi body builderi glupi i zatucani ... previše gledate američke filmove de spustite se na zemlju i gledajete stvari realno ... zašto
"slinite" za likovima koji su "dečko dana" na tportal-ovoj ili iskonovoj stranici ako su vam škemebe draže ... previše lažete same sebi ... |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
Ajmo predefinirati pojam bodybuildera. Ja znam jednog jedinog u Osijeku. Ovo sve ostalo su rekreativici... |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
Marigold
Ukupno postova: 511 Lokacija: krevet Spol: Žensko
|
_Jimmy_ je napisao/la: ›
ehee cure što serete sve ste za škembu samo zato što vam se čini da takvi likovi su obiteljski ljudi .... puno predrasuda imete za body buildere, znam puno ljudi iz teretane koji imaju obitelj dvoje djece i sada pišu magistarski rad ... nisu svi body builderi glupi i zatucani ... previše gledate američke filmove de spustite se na zemlju i gledajete stvari realno ... zašto
"slinite" za likovima koji su "dečko dana" na tportal-ovoj ili iskonovoj stranici ako su vam škemebe draže ... previše lažete same sebi ...
|
Za tim tipovima koji su dečko dana možda slini jedino danijel20
A šta ste se vi dečki tako uzbunili..pa jebote svakom je privlačno nešto drugo..neki dečki vole mršavice, neki vole debeljuce, neki visoke, neki niske...pa tako i cure..neke vole pločice, neke ne..kraj priče |
|
_________________ you know im gonna want some,want some
lets do this like a prison break,
I wanna see you scream and shake. |
|
|
|
Anita_os
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Marigold je napisao/la: ›
"slinite" za likovima koji su "dečko dana" na tportal-ovoj ili iskonovoj stranici ako su vam škemebe draže ... previše lažete same sebi ...
|
Za tim tipovima koji su dečko dana možda slini jedino danijel20
A šta ste se vi dečki tako uzbunili..pa jebote svakom je privlačno nešto drugo..neki dečki vole mršavice, neki vole debeljuce, neki visoke, neki niske...pa tako i cure..neke vole pločice, neke ne..kraj priče
|
Heheheh..možda su očekivali uglavnom odgovore tipa "daaaaaaaa, pločiceee, kakva škemba...tra la la la la"
I otkud tebi da gledamo dečke dana na kojekakvim stranicama??
Stvarno dižete raspravu oko ničega, umjesto da se pomirite da neki jednostavno ne sline za tipovima iz teretana. Iz svog iskustva mogu reći (za one koje znam, da se ne generalizira) za likove koje sam upoznala tamo- ili su narcisi, ili zgubidani koji nemaju šta pametnije raditi pa si dižu ego gledajući se i smješkajući dok im njima slični govore kako diiiivno izgledaju, ili su čudaci koji te gledaju ispod oka dok si na nekoj spravi da mlađim curama stvarno zna biti neugodno...Kao što rekoh, čast izuzecima, ima onih kojima to stvarno predstavlja "sport" uz život koji vode i briga ih za okolinu. I to je u redu. I sumnjam da vode ovakve rasprave nebi li nekog uvjerli u svoje mišljenje! |
|
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Rajnus je napisao/la: ›
@Loona
Pogodi me zeno....uf
U dusi sam pickica
|
pa si to odlučio podijeliti s nama?
Ja, nažalost, nemam niti jednu sliku gdje ličim na dečka... |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
Rajnus
|
Loona je napisao/la: ›
pa si to odlučio podijeliti s nama?
Ja, nažalost, nemam niti jednu sliku gdje ličim na dečka... ;)
|
Sto ces...imam potrebu dijeliti sa ljudima :)
Zasto mislis da bi mene zanimale tvoje slike, pogotovo gdje bi licila na decka? :P |
|
|
|
|
Curica Ukupno postova: 34 Spol: Žensko
|
hm...
mrzim nabildane tipove...
nisam bas luda za masnim skembama...
sviđa mi se kad se vidi da dečko vodi računa o svom izgledu, ali prvansveno iz zdravstvenih razloga. tip koji ima skembetinu u 25-toj??? pa sta ce imat u 45-toj??? |
|
|
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
ček samo malo, što zanči škemba? mislim do koje mjere? gudić mi je kada lik drži do sebe , ali iskreno ne volim pretjerane pločice i rigips ploče i ostale fore ,,,,bila sam s jednim frajerom koji je imao savršeno tijelo i dugo sam razmišljala što mi ne odgovara kod njega i frendica me uvjeravala da nisam normalna jer bi sve druge cure bile presretne da imaju takvog dečka i onda sam shvarila da je NEUDOBAN , ON JE NEUDOBAN. kada bih se naslonila na njega samo bih se onako toiiiing odbila od njega,,,,eto,,,,dakle pupica |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
|
fairy
|
ovaj svijet je otišao u qrac ... više se ne gleda i ne cijeni trud i napor već lijenčarenje i ne rad ...nije ni čudo što propadamo ...
|
...bože kakav komentar,,,boli me kita za tvoj trud u teretani,,,zašto uopće očekuješ da to netko cijeni,,,dal ti cijeniš što riba sjedi 5 sati u frizerskom mmmm aha moš mislit |
|
Walked away, won me then
And it would end |
|
|
|
fairy
|
|
gle,,,što je ovo ,,dan stupidnih komentara? |
|
Walked away, won me then
And it would end |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
fairy je napisao/la: ›
i onda sam shvarila da je NEUDOBAN , ON JE NEUDOBAN. kada bih se naslonila na njega samo bih se onako toiiiing odbila od njega,,,,eto,,,,dakle pupica
|
hahahahha zakooooooon
iako te razumijem, ja sam se ipak pretplatila na tvrdo forever!!! ....mazohist sam u duši |
|
|
|
|
|
Rajnus
|
fairy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ček samo malo, što zanči škemba? mislim do koje mjere? gudić mi je kada lik drži do sebe , ali iskreno ne volim pretjerane pločice i rigips ploče i ostale fore ,,,,bila sam s jednim frajerom koji je imao savršeno tijelo i dugo sam razmišljala što mi ne odgovara kod njega i frendica me uvjeravala da nisam normalna jer bi sve druge cure bile presretne da imaju takvog dečka i onda sam shvarila da je NEUDOBAN , ON JE NEUDOBAN. kada bih se naslonila na njega samo bih se onako toiiiing odbila od njega,,,,eto,,,,dakle pupica
|
Dobila si zuljeve na usima? :twisted: |
|
|
|
|
Rajnus
|
Curica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
hm...
mrzim nabildane tipove...
nisam bas luda za masnim skembama...
sviđa mi se kad se vidi da dečko vodi računa o svom izgledu, ali prvansveno iz zdravstvenih razloga. tip koji ima skembetinu u 25-toj??? pa sta ce imat u 45-toj???
|
Zene koje imaju celulit u 2X godini (citaj skoro sve). Sto ce tek imati sa 4X :) |
|
|
|
|
|
|