Autor |
Poruka |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
Ako bude lista u našoj izbornoj jedinici glasam za don Ivana Grubišića i njegovu nezavisnu listu ...ako ne, onda za laburiste.. |
|
|
|
|
|
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Osječanin je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ako bude lista u našoj izbornoj jedinici glasam za don Ivana Grubišića i njegovu nezavisnu listu ...ako ne, onda za laburiste..
|
Uzeo si mi riječ iz usta.
Šteta što nezavisna lista sa Grubišićem neće biti u Osijeku, jer ću morati dati glas laburistu Lesaru koji mu nije ni do koljena.
Nisam mislio ići na izbore, ali previše mi smrdi u ovoj državi pa moram. |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
O Lesaru sam imao bolje misljenje kad sam manje znao o njemu i sto sam ga manje gledao i slusao. Totalni fake, mucko kukavicje jaje koje ce u Sabor uci na konto razocarenja biraca ostalim kandidatima.
Don Ivan Grubisic mi se u mnogim stavovima svidja, ali sumnjam da bi taj imao muda zalagati se za npr. raskidanje ugovora s Vatikanom, a to vidim kao jedno od vecih zala u RH. Kontam i da ne bi bio za promjenu nacina financiranja i financijskog polozaja vjerskih zajednica - npr. da sve moraju voditi papire, placati poreze, a financiranje iskljucivo preko place dragovoljnih donatora - njemacki model. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
francika
|
Meni je žao što nemam za koga glasati, ali dat ću glas Lesaru kako bi oslabio SDP, HDZ, HDSSB i HSP.
Hrvatima treba još jedan milenij da bi evoluirali. |
|
_________________ U svakom kukolju ima i žita. |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
francika je napisao/la: ›
Ako bude lista u našoj izbornoj jedinici glasam za don Ivana Grubišića i njegovu nezavisnu listu ...ako ne, onda za laburiste..
|
Uzeo si mi riječ iz usta.
Šteta što nezavisna lista sa Grubišićem neće biti u Osijeku, jer ću morati dati glas laburistu Lesaru koji mu nije ni do koljena.
Nisam mislio ići na izbore, ali previše mi smrdi u ovoj državi pa moram.
|
iako grubišić ima svojih bisera, slažem se s obojicom, vjerojatno ću i ja jednako postupiti. |
|
|
|
|
|
|
koliko sam shvatio, Grubišić namjerava izaći na izbore u svim izbornim jedinicama..ne znam kako je kod nas stanje ali se nadam da je našao 10 ljudi za listu u našoj i.j. i da su skupili 550 potpisa potpore..to su uvjeti da bi se prihvatila lista...on je naravno nositelj na listama
sa FB
Nakon 4,5 sata rada u Drzavnom izbornom povjerenstvu, dobili smo potvrdu da su zaprimljene kandidacijske liste Neovisne liste dr.sc. Ivan Grubisic za svih 10 izbornih jedinica u RH. Time je lista don Grubišića jedina neovisna lista koja sudjeluje u svih 10 jedinica |
Zadnja promjena: Osječanin; 14.11.2011. 23:00; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
|
francika je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Meni je žao što nemam za koga glasati, ali dat ću glas Lesaru kako bi oslabio SDP, HDZ, HDSSB i HSP.
Hrvatima treba još jedan milenij da bi evoluirali.
|
slažem se |
|
|
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
Ma ne idem na izbore jer se neće ništa na bolje riješiti,Don Ivana sam favorizirao ali on i njegova grupa ljudi su premali da bi išta učinili.
Lesar mi se zgadio s svojim tzv ljevičarsko-anti globalističkim stavom (od čega nebi bilo ništa da se dokopa vlasti)
Da je vatra otišao bi i glasao za Sdp ali ovako ne moram jer će ih svakako rušiti... |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
|
justice je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ma ne idem na izbore jer se neće ništa na bolje riješiti,Don Ivana sam favorizirao ali on i njegova grupa ljudi su premali da bi išta učinili.
...
|
ne bih se složio...nije mala stvar ako se u Saboru pojavi nezavisna lista ljudi kojima nije cilj podmirit svoju guzicu nego politički djelovat za dobrobit svih građana Hrvatske...pa makar to bilo i samo jedno mjesto u Saboru..i svakako tračak nade za sve kojima su se zgadili i HDZ i SDP i HDSSB i HSP i svi ostali prodavači magle.. |
|
|
|
|
|
mariox
Ukupno postova: 685 Spol: Muško
|
|
Mislim da don Ivan Grubišić izlazi u svim izbornim jedinicama, tj . jedina neovisna lista koja ja izlazi u svim izbornim jedinicama. |
|
|
|
|
|
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Misterij...
Površnim pogledom na etno-sastav iz Slavonije ispred DIP-a vidljivo je kako među njima nema jedino - Gordana Matkovića.
Nije valjda da nije uopće na listi?! |
|
|
|
|
|
|
mariox je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Mislim da don Ivan Grubišić izlazi u svim izbornim jedinicama, tj . jedina neovisna lista koja ja izlazi u svim izbornim jedinicama.
|
da, izlazi..jučer sam napisao
sa FB :
"Nakon 4,5 sata rada u Drzavnom izbornom povjerenstvu, dobili smo potvrdu da su zaprimljene kandidacijske liste Neovisne liste dr.sc. Ivan Grubisic za svih 10 izbornih jedinica u RH. Time je lista don Grubišića jedina neovisna lista koja sudjeluje u svih 10 jedinica" |
|
|
|
|
|
Redakcija 031
Ukupno postova: 67789 Spol: Nebitno
|
|
|
|
francika
|
mariox je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Mislim da don Ivan Grubišić izlazi u svim izbornim jedinicama, tj . jedina neovisna lista koja ja izlazi u svim izbornim jedinicama.
|
da, izlazi..jučer sam napisao
sa FB :
"Nakon 4,5 sata rada u Drzavnom izbornom povjerenstvu, dobili smo potvrdu da su zaprimljene kandidacijske liste Neovisne liste dr.sc. Ivan Grubisic za svih 10 izbornih jedinica u RH. Time je lista don Grubišića jedina neovisna lista koja sudjeluje u svih 10 jedinica"
|
Misliš li da don Ivan Grubišić može skupiti više od 3% u Osijeku (ja ne mislim) gdje će sve glasove pokupiti exHDZ(HDSSB), HDZ i SDP? Jedino će još Lesar prijeći prag od 5% i zato ću ipak glasati za njega a ne za Grubišića da mi ne propadne glas.
Ivan Grubišić će ući u sabor sigurno, ali u IV. izbornoj jedinici nema šanse da njegova lista pređe 5%. |
Zadnja promjena: francika; 15.11.2011. 14:32; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
Brick Top
Ukupno postova: 708 Spol: Muško
|
Sharon je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Misterij...
Površnim pogledom na etno-sastav iz Slavonije ispred DIP-a vidljivo je kako među njima nema jedino - Gordana Matkovića.
Nije valjda da nije uopće na listi?!
|
Naravno da nije. Tako mu i treba kad je tenkre. |
|
|
|
|
|
|
|