Autor |
Poruka |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
anakonda je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...jako dobra analiza stanja u državi:
|
Citat: ›
Iz Zakon o Vladi Republike Hrvatske
Članak 8.
Predsjednik Vlade, potpredsjednici, ministri i drugi članovi Vlade mogu podnijeti ostavku.
Predsjednik Vlade podnosi ostavku predsjedniku Republike Hrvatske.
Kad predsjednik Vlade podnese ostavku, smatra se da su ostavku podnijeli svi članovi Vlade.
Potpredsjednici Vlade, ministri i drugi članovi Vlade podnose ostavku predsjedniku Republike Hrvatske putem predsjednika Vlade.
Članak 9.
Ako predsjednik Republike Hrvatske prihvati ostavku predsjednika Vlade, raspustit će Vladu.
U slučaju pojedinačne ostavke člana Vlade, predsjednik Republike Hrvatske donijet će odluku o razrješenju toga člana Vlade.
|
sanader je majstor ... nesto se tu valja iza brda ... nismo mi te srece |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
upravo to sam htio pitati.. ako je predsjednik vlade dao ostavku, po svoj logici bi bilo da opet idu izbori jer ljudi nisu birali kosoricu ni hebranga.. |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
|
Ingo
|
zla_tratinčica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
upravo to sam htio pitati.. ako je predsjednik vlade dao ostavku, po svoj logici bi bilo da opet idu izbori jer ljudi nisu birali kosoricu ni hebranga..
|
VESNA PUSIĆ: Iznenađena sam, jedino ako to nije neki manevar za predsjedničke izbore, ali po svemu sudeći nije. Sada je pala Vlada, jer ova nova definitivno može biti samo privremena, stoga se mora ići na prijevremene izbore. Sanader svojim postupkom baca zemlju u još lošiju situaciju i to je neozbiljan potez. Ne mogu reći što su mu razlozi, ali ako jesu privatne ili zdravstvene prirode onda je to definitivno rebao javnosti reći jer je on javna osoba. Razlog “sve se urušava i ja odlazim” nikako ne može biti prihvatljiv. |
|
|
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
Izgleda da je Sanader:
|
|
|
|
|
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: Nebitno
|
Sad kad mu Mesić odbije ostavku i kaže, a kud si ti to krenuo a..... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...najbolji komentar na Ivinu bežaniju je dao Kajin: "Ja Sanaderu ne vjerujem ni kad odlazi"... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
asko Ukupno postova: 349 Spol: Nebitno
|
upravo to sam htio pitati.. ako je predsjednik vlade dao ostavku, po svoj logici bi bilo da opet idu izbori jer ljudi nisu birali kosoricu ni hebranga..
|
nisu birali ni sanadera kao osobu.birali su hdz.parlamentarni izbori su još uvijek oni na kojima biraš stranku a ne čovjeka.hdz dok god ima većinu u saboru može mijenjati svaki drugi dan premijera. |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Ingo
|
anakonda je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...najbolji komentar na Ivinu bežaniju je dao Kajin: "Ja Sanaderu ne vjerujem ni kad odlazi"...
|
meni je najbolji komentar vlatke pokos koja se osjeca obezglavljena )))))
jedino neznam zasto jos modni macak nije nista rekao o ovoj temi. mozda je zauzet jer se zaigrao mobitelom, ogledalom i svojim pimpilinicem
Poznati o sanaderovoj ostavci |
|
|
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
Mislim da bi sad trebali bacit neku kladu pa tko prvi pogodi u koju neekspedicijsku zemlju Ivek bega |
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
asko je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
nisu birali ni sanadera kao osobu.birali su hdz.parlamentarni izbori su još uvijek oni na kojima biraš stranku a ne čovjeka.hdz dok god ima većinu u saboru može mijenjati svaki drugi dan premijera.
|
a što je onda sa ovim :
Članak 8.
Predsjednik Vlade, potpredsjednici, ministri i drugi članovi Vlade mogu podnijeti ostavku.
Predsjednik Vlade podnosi ostavku predsjedniku Republike Hrvatske.
Kad predsjednik Vlade podnese ostavku, smatra se da su ostavku podnijeli svi članovi Vlade.
i vidim da je i bago rekao tu da je jasno što piše u ustavu, kad premijer da ostavku, da to znači pad vlade.. |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
zla_tratinčica je napisao/la: ›
|
Baš htjedoh isto to pejstati...
Izvor: http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/1998_07_101_1394.html
Tejk d mani end ran! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
hyppolita
Ukupno postova: 306 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
... nakon odlaska ne može pobjeći od sranja u koje je uvalio državu! |
|
_________________ Uvijek mi navuće osmijeh sunce moje malo ... |
|
|
|
tempus031
Ukupno postova: 234 Lokacija: In Da House Spol: Muško
|
Ništa mi neće ovi dan pokvarit! |
|
_________________ Slavonijo 'ko te nije volio, ne zna što je izgubio! |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
hyppolita je napisao/la: ›
... nakon odlaska ne može pobjeći od sranja u koje je uvalio državu!
|
Može, i to vrlo lako.
Najvjerojatnije u neku tropsku državicu u kojoj ni ne znaju što je Hrvatska, a kamoli sporazum o izručenju |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
|
|