Autor |
Poruka |
aha Ukupno postova: 16 Spol: Nebitno
|
nemoj pušit takve priče..odjebi to dok nije kasno..lege možete ostat, al ne očekuj nešto drugo..bar ne dok ona ima ovakav 'stav' |
|
|
|
|
|
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
Moj vlastiti primjer...
Cura s kojom sam trenutno mi je iste stvari govorila (da me želi, ali se boji), a ja sam vjerovao da je iskrena jer sam ju već duže vrijeme poznavao i znao kakva je sranja imala prije u vezama. Čak štoviše, gledala me kao najboljeg prijatelja, a i ja sam nju gledao tako.
Bez obzira što mi je to govorila, i dalje me zvala svaku večer, bio sam joj najveća podrška i rame za plakanje, stalno smo gledali filmove, išli u šetnje; sve to bez obzira što mi je to govorila. Iskrena je bila i to se vidjelo po njenom ponašanju. Da te želi, drhtala bi u tvom zagrljaju dok su vam lica svega dva centimetra udaljena od želje da te poljubi dok ju strah koči. Znao sam da je samo pitanje vremena i da vrijedi tog čekanja. I dočekao sam...
Jel se tvoja tako ponaša, jel vrijedna čekanja?
Obrati pažnju na njeno ponašanje jer ako te želi, to ćeš znati. |
|
|
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
nažalost.........stvari koje sam izbjegavao dogodile su se.........
.......bili ste u pravu........što sad....sad čekat da vidim jel se može biti prijatelj nakon toga.......al to mi mučno........ |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
Pusti da vrijeme pokaže, da se malo emocije slegnu, ne znači da nećete i dalje ostati dobri, ili tko zna? Nemoj biti nesretan, nikad ne znaš što može biti. Samo živi dalje, smij se, sve nekako uvijek dođe na svoje. Jbga, that's life! |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
Dotičan odgovor ili odgovor tipa "sviđa mi se drugi" pa bilo to istina ili ne su obično najčešći izgovori za pristojan odjeb. Između ostalog, teško se ičeg drugog sjetiti u trenu kad ti netko bane sa takvim priznanjem, a da zvučo suvislo.
Takvih odgovora se pazi jer je obično laž u pitanju. |
|
|
|
|
|
šokac Ukupno postova: 17 Lokacija: JUG2 Spol: Muško
|
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
sokrat je napisao/la ( Pogledaj post): ›
.......bili ste u pravu........što sad....sad čekat da vidim jel se može biti prijatelj nakon toga.......al to mi mučno........
|
Škola više..ideš dalje...ne osvrći se, ako je suđeno bit' će, a sad vanka s legosima i uživaj u životu |
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
sokrat
|
Elena_Os je napisao/la: ›
.......bili ste u pravu........što sad....sad čekat da vidim jel se može biti prijatelj nakon toga.......al to mi mučno........
|
Škola više..ideš dalje...ne osvrći se, ako je suđeno bit' će, a sad vanka s legosima i uživaj u životu
|
...bio sam vani u subotu.....prvi put nakon sigurno jedno 8 mjeseci.......strašno nešta......grad nam je u k***u.... |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
Škola više..ideš dalje...ne osvrći se, ako je suđeno bit' će, a sad vanka s legosima i uživaj u životu
|
...bio sam vani u subotu.....prvi put nakon sigurno jedno 8 mjeseci.......strašno nešta......grad nam je u k***u....
|
Bit' će bolje...dolazi proljeće, ljeto...i automatski više volje, OPTIMIZMA, hormona i feromona.. i bit' će love is in the air
samo nemoj klonuti duhom sad |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ajmo svi na iskricu... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
sokrat
|
Bit' će bolje...dolazi proljeće, ljeto...i automatski više volje, OPTIMIZMA, hormona i feromona.. i bit' će love is in the air
samo nemoj klonuti duhom sad
|
.......ja sad lijepo dajem oglas...........Lijep,zgodan,mlad,crn....pametan,simpatičan...humorističan
........nešto traži.................
.........valjda nisam ništa izostavio......... |
|
|
|
|
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
e moj Sokrate ti si zaljubljen do ušiju i ne možeš objektivno razlučivati. Žena koju voliš te neče i naravno da si u k... ali vidiš da si lagano krenuo dalje barem si izašao vani, ok bilo ti je jadno, al si bar izašao. Neki su ti savjetovali da s njom popričaš, e pa ja ti to ne savjetujem pokvarit češ i ovo što imate, ona ti je sve rekla! da te želi, vi bi bili u vezi ali ona neče s tobom ništa više nego što sad imate. Vjeruj mi i ja sam žena! Da te ne povrijedi išla je linijom lakšeg otpora. kreni dalje, idi van, s vremenom če proči!! |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA... |
|
|
|
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
sokrat je napisao/la: ›
|
.......ja sad lijepo dajem oglas...........Lijep,zgodan,mlad,crn....pametan,simpatičan...humorističan
.........valjda nisam ništa izostavio.........
|
jesi izostavio si šta si u horoskopu!! |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA... |
|
|
|
sokrat
|
Delfin je napisao/la: ›
|
|
jesi izostavio si šta si u horoskopu!!
|
ah da.vidiš..........strijelac u horoskopu...... |
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
|
a nisi napisao jel' ti smeta ako je cura maaloo starija
(uh, vec vidim Oligofrenog s transparentom "Pedofilka" ispred moga stana ) |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
|
|