Autor |
Poruka |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
Ivan je napisao/la ( Pogledaj post): ›
to su gluposti. kapitalizam razmazio ljude svemogucim asortimanom i izborom pa se ljudi malo izgubili u tom izboru
najljepse je bilo u staro doba kad su se brakovi ugovarali pa si ti misli
|
pa ti ćaća dovede brkatu ženu onda je tek tuđa trava bila zelenija |
|
|
|
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
onda će ju bome ćaća svako jutro brijat |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
ljubi
Ukupno postova: 76 Spol: Žensko
|
tamna strana je napisao/la ( Pogledaj post): ›
kod mene je sasvim obrnuta situacija.....kad nešto želim...a to i dobijem onda nastojim što duže to i zadržati....
....tu je samo rijec o tome da ako neka ljubav naglo plane.....brzo i izgori......
|
slažem se! ako nešto stvarno želim i trudim se oko toga, bilo bi glupo da ne ˝poberem plodove˝svoga truda... |
|
|
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
nemam pojma , nisam nikada nikoga vijala uvijek su mene, ali ako ja nešto želim i trudim se da to dobijem, svakako da bih uživala u plodovima svog truda,,,mislim da ne bih izgubila interes tako brzo,,, |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
ima istine u tome... iako svako pravilo ima svoje iznimke, ili možda rok trajanja. što sam se duže/jače/grčevitije borila za nešto/nekoga, više tog nekoga/nešto i cijenim. |
|
|
|
|
|
roca
Ukupno postova: 317 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
zašto bi odbacila nešto za što sam se borila kad to konačno dobijem? to bi značilo da nisam imala pojma za što se borim. |
|
_________________ Dogs think they are human, cats think they are God. |
|
|
|
honey
Ukupno postova: 230 Spol: Nebitno
|
marrai je napisao/la: ›
nema pravila...svatko bi na neki način (i muškarci i žene) trebao pomalo ostati tajnovit,neotkriven,neosvojiv...to uvijek pobuđuje interes i želja ne iščezne tek tako,kolko god da su u vezi/braku...neki ljudi jako dobro znaju cijeniti ono što imaju,kao što je tamni napisao,kad nešto dobije što je želio nastoji to i zadržati. "tuđe dvorište"?! ,a hebiga,ak' ne probaš ne znaš jel "zelenije" ...
|
Slažem se! |
|
_________________ nije bogat čovjek koji puno ima, nego onaj koji malo treba |
|
|
|
betty Ukupno postova: 838 Spol: Nebitno
|
jooooj taj problem sam vec par puta imala,kad bih znala zasto podijelila bih s vama , ali mislim da je stvar ega. |
|
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
eto...ova tema je dokaz da sam i ja nekoć (i još mogu) bio konstruktivan...pogledajte vi to...ima čak clip s you tuba...ima teksta, pojašnjenje... ima čak i dijaloga...ma predivno... i još je romantična tema...ah...to su bila vremena.. |
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
A onda je sve otišlo... U offtopic! |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations