Autor |
Poruka |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
pitanje za admine: ako nije tajna koliki je online rekord registriranih posjetitelja ? |
|
|
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4121 Lokacija: space Spol: Muško
|
lufus je napisao/la: ›
pitanje za admine: ako nije tajna koliki je online rekord registriranih posjetitelja ?
|
Huh... ako su u pitanju samo registrirani online - ne znam, jer se ne evidentira... ;-)
Svih korisnika (a da nisu search engine crawl-botovi) je najvise odjednom bilo hmmm... 70-80... Rekord koji ukljucuje i botove je 162...
Ovo NE ukljucuje korisnike koji su u to vrijeme pregledavali galeriju ili oglase... |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
|
onda ćemo "ručno"
Ukupno online:30
Registrirani online ( 4): bazooka_joe, Evil Poodingh, lufus, tamna strana |
|
|
|
|
|
|
Ukupno online:32
Registrirani online (9): euchrid, fairy, goose, Inuit, jole_33, legica_os, lufus, noj u bemveu, _Jimmy_ |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
Korisnika online: 37 ; 4 registriranih, 1 skriven/a i 32 gostiju.
Registriranih korisnika/ca: DanicaV, Inuit, legica_os, mischko |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
|
Ukupno online:35
Registrirani online (11): alexia, bujin, fatcat, ilija, koko, kromosom, legica_os, lufus, mzzi, odbojkashica, Sime |
|
|
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
Ukupno online:27
Registrirani online (6): Aries21, bazooka_joe, CAROLINE, daniel-202, tamna strana, tonya |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
legica_os
|
Registriranih korisnika/ca(12): ela, euchrid, Evil Poodingh, fatcat, game, goose, Janis, legica_os, Leteci mungos, lufus, mzzi, sikki |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
|
|
|
daniel-202
|
Ukupno online:19
Registrirani online (7): daniel-202, game, goose, legica_os, lufus, Marigold, sikki |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
legica_os
|
daniel-202 je napisao/la: ›
Ukupno online:19
Registrirani online (7): daniel-202, game, goose, legica_os, lufus, Marigold, sikki
|
Daniele ajd da se dogovorimo nešto...trenutno kako stvari stoje ..najviše registriranih korisnika je bilo 12...pa mislim da je besmisleno pisati ako ih je manje od 12...znači od sad ne pišemo ništa <12... |
|
|
|
|
daniel-202
|
legica_os je napisao/la: ›
Daniele ajd da se dogovorimo nešto...trenutno kako stvari stoje ..najviše registriranih korisnika je bilo 12...pa mislim da je besmisleno pisati ako ih je manje od 12...znači od sad ne pišemo ništa <12...
|
sorry, nemoj me samo tuci... |
|
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
legica_os
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Khm, vidim ima onih koji su propali na testu u policijskoj akademiji za ulogu rotirke: "Plavo, plavo, plavo..." |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
|
Ukupno online:40
Registrirani online (13): anakonda, Anita_os, BamBy, DonQuijote, ela, euchrid, Fras84, Jeff Murdock, legica_os, lufus, Luna1612, mia, Mujky |
|
|
|
|
|
|
Ukupno online:38
Registrirani online ( 14): allein, anakonda, Anita_os, BamBy, DonQuijote, ela, euchrid, Fras84, Jeff Murdock, legica_os, lufus, mia, Mujky, Uma
danas padaju rekordi |
|
|
|
|
|
|
|