Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Ljubav, romantika » Do koje mjere ugađati djevojci Idite na Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, [6], 7, 8  Sljedeća  :| |:

#76:  Re: Do koje mjere ugađati djevojci Autor: wastedbass Post Postano: 07.10.2007. 17:33

sheila je napisao/la (Pogledaj post): ›
Shadow Striker je napisao/la: ›
Pa nije violina da se ugađa. Čemu ugađanje, nek ona meni ugađa

nisi ni ti violina...valjd Wink

ah vidim nisam jedini koji moze doziviti javni ugas hehe
ugl curama treba ugadati ali ne stalno i konstantno jedina mjera je vremenska ne treba biti naporan i praviti se ljubazan ako nisi i ne da ti se Laughing

#77:   Autor: PsychoSoldier Post Postano: 07.10.2007. 17:45

ma treba sto manje jel onda postanu razmazene hehe... tak ja popustam i ugadam pa sam popljugao... a ja sam glup jer ne mogu reci ne

#78:   Autor: CatCloe Post Postano: 08.10.2007. 10:31

mislim da količina "ugađanja" ovisi o curi. neke žele da ih se bezgranično tetoši dan i noć, neke vole poslušne i mora biti sve po njihovom pod svaku cijenu, neke opet vole grubijane koji im povremeno zalijepe ćušku osijek031.com smile
osobno mislim kako ne treba popuštati i ugađati previše (takvi mi s vremenom dopizde) ali ne treba biti ni sirovina kojoj se ne može ništa reći i ništa ga zamoliti. zlatna sredina. netko ima urođenu ravnotežu u tome, netko jednostavno ne.

#79:   Autor: Monstrum Post Postano: 08.10.2007. 10:33

CatCloe je napisao/la (Pogledaj post): › zlatna sredina. netko ima urođenu ravnotežu u tome, netko jednostavno ne.

Ja ja ja ja, me me me me, xe xe xe xe osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile

#80:   Autor: Poppy Post Postano: 08.10.2007. 10:49

Ja mislim da djevojkama treba što više ugađati. Neka sve bude po njihovom, tj. našem. I mislim da djevojkama treba kupovat puno skupih poklona.

Jer mi to zaslužujemo! Smile

#81:   Autor: lufus Post Postano: 08.10.2007. 11:34

Poppy je napisao/la (Pogledaj post): › Ja mislim da djevojkama treba što više ugađati. Neka sve bude po njihovom, tj. našem. I mislim da djevojkama treba kupovat puno skupih poklona.

Gdje bi vam bio kraj kad bi se tako ponašali osijek031.com smile

#82:   Autor: tamna strana Post Postano: 08.10.2007. 12:57

CatCloe je napisao/la: ›
mislim da količina "ugađanja" ovisi o curi. neke žele da ih se bezgranično tetoši dan i noć, neke vole poslušne i mora biti sve po njihovom pod svaku cijenu, neke opet vole grubijane koji im povremeno zalijepe ćušku osijek031.com smile
osobno mislim kako ne treba popuštati i ugađati previše (takvi mi s vremenom dopizde) ali ne treba biti ni sirovina kojoj se ne može ništa reći i ništa ga zamoliti. zlatna sredina. netko ima urođenu ravnotežu u tome, netko jednostavno ne.

...e kad bi to bilo lako ostvariti.....onda bi sve stvarno bilo po sistemu crno/bijelo.....Cool
...cinjenica je da se ljudi razlikuju jako puno....i ono što je nekome normalno....drugi to isto shvaca kao nenormalno....tako da.....vjerujem jedini nacin pronalaska puta do ženskog srca je sistem uzaludnih pokušaja.....jer onda po zakonu vjerovatnosti.....jednom mora upaliti....Cool

#83:   Autor: insomnia Post Postano: 08.10.2007. 17:13

CatCloe je napisao/la: ›
osobno mislim kako ne treba popuštati i ugađati previše
(takvi mi s vremenom dopizde) ali ne treba biti ni sirovina kojoj se ne može ništa reći i ništa ga zamoliti.

ista je situacija i kod mene.. osobno nisam tip cure oko koje se mora titrati.. kojoj se moraju kupovati skupi pokloni.. glupost, to ne govori ništa! dovoljne su onak neke sitnice, po kojima znaš da si toj nekoj osobi poseban.. a što se tiče onih koji previše ugađaju.. ili onih ''beskičmenjačkih'' oblika muškaraca, tipa-di ćemo večeras na cugu? DI GOD TI KAŽEŠ, koji ćemo film gledati? KOJI GOD TI ŽELIŠ... ispričavam se, idem umrijeti od dosade.. ! osijek031.com smile

#84:  Re: Do koje mjere ugađati djevojci Autor: gaap Post Postano: 08.10.2007. 17:19

tamna strana je napisao/la (Pogledaj post): › ...dakle radi se o sljedecem....Do koje mjere ugađati djevojci

rekao bih... do jaja!

#85:   Autor: tamna strana Post Postano: 08.10.2007. 17:22

gaap je napisao/la: ›
tamna strana je napisao/la (Pogledaj post): › ...dakle radi se o sljedecem....Do koje mjere ugađati djevojci

rekao bih... do jaja!

...a što ceš kad je to nekakav prirodni granicnik... Cool
...iako nekima ni to nije dosta....(mislim na ugađenje jel)....Cool

#86:   Autor: Mladjo Post Postano: 09.10.2007. 0:00

Poppy je napisao/la (Pogledaj post): › Ja mislim da djevojkama treba što više ugađati. Neka sve bude po njihovom, tj. našem. I mislim da djevojkama treba kupovat puno skupih poklona.

ne plači vlatkice i opet su ti dostupne sve markice Smile kao da slušam svoju draganu. al šta ću papi sam pa živim ipak mi je previše stalo do nje da bi mi takve sitnarije predstavljale veći problem

#87:   Autor: ljubi Post Postano: 09.10.2007. 0:43

pametno zboriš Bravo

#88:   Autor: Bojo Post Postano: 09.10.2007. 0:56

ja mislim da oni nama trebaju ugađat...jer,ako se ne varam,negdje sam pročitao da u osijeku omjer ide 4 žene na 1 muškarca...dakle,vi se borite za nas a ne mi za vas Smile
a i općenito u svijetu ima više žena,još vi i duže živite,pa jel vam nije žao nas,još smo u manjini i još manje živimo,pa dajte onda neka nam barem bude lijepo u tom našem kratkom životu Smile ugađajte vi nama Smile

#89:   Autor: CatCloe Post Postano: 09.10.2007. 9:55

adebisi-jug2 je napisao/la: ›
ja mislim da oni nama trebaju ugađat...jer,ako se ne varam,negdje sam pročitao da u osijeku omjer ide 4 žene na 1 muškarca...dakle,vi se borite za nas a ne mi za vas Smile
a i općenito u svijetu ima više žena,još vi i duže živite,pa jel vam nije žao nas,još smo u manjini i još manje živimo,pa dajte onda neka nam barem bude lijepo u tom našem kratkom životu Smile ugađajte vi nama Smile

evo, ja ću ti prva ugoditi tako što neću napisati nešto ružno, zlo ili uvredljivo... eh, još ću ispasti i dobra Rolling Eyes
danas nisi jako glup - evo, čak sam ti i kompliment dala osijek031.com smile

#90:   Autor: Bojo Post Postano: 09.10.2007. 10:33

CatCloe je napisao/la (Pogledaj post): ›
adebisi-jug2 je napisao/la: ›

evo, ja ću ti prva ugoditi tako što neću napisati nešto ružno, zlo ili uvredljivo... eh, još ću ispasti i dobra Rolling Eyes
danas nisi jako glup - evo, čak sam ti i kompliment dala osijek031.com smile

a šta inače sam jako glup? Smile nemoj mi trkeljat brate mili Smile
sad moram napisat nešto u vezi teme,da ne bude offtopic...
U POTPUNOSTI SE SLAŽEM SA ADEBISIJEM-JUG 2 osijek031.com smile
Osijek031.com » Ljubav, romantika » Do koje mjere ugađati djevojci Idite na Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, [6], 7, 8  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 6 / 8.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::