Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki
Osijek031.com
»
Ljubav, romantika
»
Veze iz interesa..
Idite na
Prethodna
1
,
2
,
3
,
4
,
5
,
[6]
,
7
Sljedeća
:| |:
#76:
Re: Veze iz interesa..
Autor:
1step2far
,
Postano: 28.11.2007. 14:21
Hvala bogu imam dvije zdrave ruke i pamet u glavici da sama mogu zaraditi baš za sve svoje želje i ne ispunjavaju me tuđi pokloni i ostale pizdarije. Ne bih ulazila u vezu iz interesa jer sam previše izbirljiva da se netko tko mi se gadi plazi po mom tijelu. Nikakvi novci ne mogu pomoći da čovjek ostvari ljubav i sreću. Sa malo toga čovjek može biti sretan, a pri tome mislim na dragocjeno prisustvo voljene osobe.
#77:
Autor:
Skakavac
,
Postano: 28.11.2007. 15:31
Ne.
Precudna mi je i pomisao da budem s osobom zbog novcanika njega ili njegovih roditelja...Njegovi novci mi neigraju ulogi imo ih ili ne,eventualno bi popila par cuga vise neg kad bi bila s nekim ko ima manje love
nekuzim sponzoruse.
#78:
Autor:
tamna strana
,
Postano: 28.11.2007. 21:10
ja se ne moram briniti da ce me koja cura htjeti zbog interesa.....jer ovo malo kucerine što imam...i ovo malo zlatnine koje držim oko vrata....te ovo malo vikendice na moru....ne može biti dovoljan razlog da me netko hoce iz interesa.......a i tko želi imati decka koji je šofer....(oni vicevi da su šoferi najbolji jebaci su ipak samo vicevi ispricani kao takvi...radi zaštite samih vozaca).....
#79:
Autor:
sexyback
,
Postano: 28.11.2007. 22:12
tamna strana je napisao/la: ›
ja se ne moram briniti da ce me koja cura htjeti zbog interesa.....jer ovo malo kucerine što imam...i ovo malo zlatnine koje držim oko vrata....te ovo malo vikendice na moru....ne može biti dovoljan razlog da me netko hoce iz interesa.......a i tko želi imati decka koji je šofer....(oni vicevi da su šoferi najbolji jebaci su ipak samo vicevi ispricani kao takvi...radi zaštite samih vozaca).....
Daa? A jedini vic koji "drži vodu" , a vezan za šofere je : Koja je razlika između šofera i pasa?
- Nikakva: i jedan i drugi spavaju u maloj kućici i jedu konzerve!!!
#80:
Autor:
cane
,
Postano: 28.11.2007. 23:47
sexyback je napisao/la: ›
Daa? A jedini vic koji "drži vodu" , a vezan za šofere je : Koja je razlika između šofera i pasa?
Ovo je bilo nisko! Not nice...
#81:
Autor:
insomnia
,
Postano: 29.11.2007. 0:05
sexyback je napisao/la: ›
bitno da novac nije bitan, kao niti što tko radi.. eto, to je najvažnije..
.. razmišljam o provođenju svojevrsnog istraživanja.. naime, plan mi je zaposliti se kao smetlar(ka).. pa da vidim onda tko će me ženit!!
..svakako, i ovakva mišljenja su dobrodošla.. na kraju krajeva, ovo je forum..
#82:
Autor:
DanicaV
,
Postano: 29.11.2007. 8:05
A onaj tko te voli, insomnia.
Imaj u vidu, i ako te ne voli, u Unikomu su dobre plaće.
#83:
Autor:
allein
,
Postano: 29.11.2007. 8:46
Ako ćeš radit u osječkom unikomu
#84:
Autor:
insomnia
,
Postano: 29.11.2007. 11:25
hm, da.. zaboravih da su u Osječkom Unikomu dobre plaće.. još bi me netko iz interesa ženio na kraju..
mislim, pa zar je bitna titula?
#85:
Autor:
sexyback
,
Postano: 29.11.2007. 21:43
insomnia je napisao/la: ›
hm, da.. zaboravih da su u Osječkom Unikomu dobre plaće.. još bi me netko iz interesa ženio na kraju..
mislim, pa zar je bitna titula?
Naravno, Unikom je javno poduzeće i zaposliš li se kod njih, ne samo da si poželjna udavača, nego i poželjan jamac za kredit!!
#86:
Autor:
allein
,
Postano: 29.11.2007. 22:18
Ja bih imao interesa
Čišćenje po kući i oko kuće - i još stručna i dobro plaćena osoba hiiihi
#87:
Autor:
insomnia
,
Postano: 29.11.2007. 22:35
allein je napisao/la: ›
Ja bih imao interesa
Čišćenje po kući i oko kuće - i još stručna i dobro plaćena osoba hiiihi
da.. kako god okreneš, it's a win-win situation..
#88:
Autor:
1step2far
,
Postano: 06.12.2007. 9:05
Smetlari su dobro plaćeni, go for it.
Razmišljam o prekvalifikaciji.
Imat ćeš dosta ponuda za brak, ne brini.
Tako zgodna, a dobro plaćena.
#89:
Autor:
insomnia
,
Postano: 06.12.2007. 9:17
1step2far je napisao/la: ›
Smetlari su dobro plaćeni, go for it.
Razmišljam o prekvalifikaciji.
Imat ćeš dosta ponuda za brak, ne brini.
Tako zgodna, a dobro plaćena.
pa da, ionako sam se uvijek sekirala oko te udaje.. kako.. kada.. hoću li.. neću li..
#90:
Autor:
dadicster
,
Postano: 06.12.2007. 13:47
Ja imam za sebe,ne trebam tvoje,samo ne traži od mene...
Osijek031.com
»
Ljubav, romantika
»
Veze iz interesa..
Idite na
Prethodna
1
,
2
,
3