#61: Autor: mali_ivica,
Postano: 22.01.2012. 21:33
padobranac je napisao/la ( Pogledaj post): ›
No vec dvadeset godina biraci biraju stranke koje su pro europske, cime oni djelomice opravdavaju takvu odluku..Dakle biraci su ih birali prema njihovom programu, a program svih stranaka, osim HSP i njihovih derivata, je bio EU..
|
Pa biraju svi proeuropske stranke zato što drugih ni nema, Hsp kao takav je sam od sebe napravio marginalnu stranku. Ali opet žalosno je što nije bilo nikakve rasprave i zato mislim kako su ljudi glasovali za iz jednog jedinog razloga, a to je da se nekako time pokušaju ogradit od same države i njenih vrlih političara. Što ako je razlog, onda je jako loš, ne iz razloga što ćemo se eventualno (možda) riješit nekih njihovih vrludanja sa zakonima i sl. nego što smo REALNO GLEDANO TOTALNO NESPREMNI za ovakav tip asocijacije, kako zbog situacije u državi, europi, tako i spremnosti i kompetenciji građana na nove eventualne zahtjeve te nove asocijacije. Zato sam bio protiv ulaženja u doglednom vremenu, ali eto...
Poštivao sam i do sada odluke koje mi nisu bile po volji, a sad ću opet. A jebiga
|