#62: Autor: insomnia,
Postano: 28.11.2007. 0:40
kopile je napisao/la: ›
insomnia je napisao/la: ›
malo ste ga stvarno zaglavili, on the road to offtopic..
.. ono što mene zanima, @kopile, a o čemu je u ovoj temi zapravo i riječ, je jedan konkretan primjer (tvoj ili..) cure koja je dečka ostavila jer nije imao para!
|
Pa npr,prije cca 2 god sa jednom djevojkom sam se viđao par mjeseci,sve divno krasno,apsolutno po ničemu se nebi reklo da joj je novac bitan faktor,i onda ona ode na more i tamo upozna jednog dečka iz jednog prigradskog naselja,koji je naravno "situran" stambeno i što se tiče zaposlenja(usput da napomenem da je od te djevojke stariji 8god),i naravno ja bivam otkantan.Sličan scenarij sam doživio više puta.
|
da, ono što je bitno u svemu tome je da li je ona TO navela kao razlog?
..ja apsolutno ne namjeravam osporavati to da ima djevojaka koje tako razmišljaju, osobno također poznajem jednu koja je dečka ostavila jer nije imao para, a da bi bila s drugim, koji ima para.. i to mi je otvoreno i rekla.. ali ne treba generalizirati, jel..
..ono što je mene zamislilo kod odgovora ljudi na ovu temu je što većina njih misli da većinu stvari u životu (bar kako sam ja uspjela skontati.. correct me if I'm wrong..) radimo iz nekog interesa.. i sad se evo pitam jesam li i ja jedna od tih.. a toliki sam pobornik toga da to nije i ne smije biti tako..
evo još jednog pitanja za sudionike rasprave (razgovor s jednom osobom na ovu temu me malo zapitao.. ) KOLIKO PRIMJEĆUJETE, recimo, KAD IZAĐETE VANKA.. KAKO JE NETKO OBUČEN..nosi li neku marku.. KAKO SE NOSI, ŠTO PIJE.. da li je to neko fancy piće ili.. KOLIKO VAM JE TO KOD OSOBE BITNO.. DA LI ONA MORA IZGLEDATI ''BOGATIJE''..? ne pitam bezveze..
|