Dakota je napisao/la: ›
Ne, to sam ja napravila jednoj svojoj "prijateljici" od koje sam jednom u životu htjela vidjeti bilo kakvu reakciju. Ona i njen dosadni dečko me užasno nerviraju jer su kao trutovi, samo sjede, komentari su im unaprijed smišljeni, uvijek su čistunci i nikada u životu ih nisam čula da pričaju o svojim osjećajima, osim jednom, kad je "prijateljica" komentirala za jednu moju drugu prijateljicu da je ČUDOVIŠTE, jer se puno šminka. Prvo sam bila šokirana što je uopće izrazila nekakav osjećaj, mišljenje, a onda sam ju u dva navrata pitala pa zašto je to rekla, ona je hladno odgovorila:"Pa kad je!"
Već godinama pokušavam s njima razgovarati i potaknuti ih da vidim jesu li ti ljudi uopće živi, ali od njih nikad ništa, osim što zauzimaju veliki prostor na kauču.
Ispalo je sasvim slučajno, smijala sam se s prijateljicom kako bi to bilo super smiješno nekome napraviti, ali kome i zašto. I sad mislim da nema baš previše smisla moj čin, ali ... "prijateljica" je bila izvan sebe. Dobivala je poruke tipa "jebo bi te", "di si pičko", "hoćemo se jebat", .... i promijenila je broj mobitela. Hahahahahahahahahhaa...meni da to netko šalje, samo bi se nasmijala svaki put, bar bih se imala čemu smijati.
Mislim da sam totalno glupa što sam to napravila, ali s druge strane, nekako sam dobila ipak nekakvu reakciju od nje.