Leteci mungos je napisao/la: ›
Hm, nisam jedan od onih koji smatra da se to pitanje, bas kao i sva ostala treba drzati pod tepihom i izbjegavati ga pod svaku cijenu. Mislim da ne bih mogao biti (u ozbiljnoj i kvalitetnoj vezi) s osobom s kojom ne bih mogao prokomentirati na koji nacin volim kopati nos, koliko sam tezak prije i poslije sranja, na koga sam mislio dok sam bio drkao prije veze s njom (uoci pluskvamperfekt ;-)), s koliko sam riba bio i sl.
Jasno, tocan (ili bar okviran
;-) )odgovor bi dobila ona za koju znam da bi mogla
ishandleati taj podatak.
Ostale bi dobile ili neodredjen odgovor da godine sa sobom nose i odredjen broj iskustava i godova omotanih oko Stabla zivota ili bi dobile rezultat generiran po formuli IstnitijeOdIstine. ;-)
Formula, nastala u vrijeme dok sam, sjedeci na kupaonskim oltarima, znao promisljati o Svemu i dok mi taj cin opustanja analnih cakri nije ujedno postalo i jedino vrijeme kad tekst citam s papira, glasi:
x + N*(x+3) = IstinitijiOdIstine broj partnera,
gdje su:
x - broj stvarnih javno priznatih (dakle, sve one veze za koje sam znao bar ja, ona i njene legice)
N - indeks lucidnosti, otvorenosti, ekstrovertiranosti karaktera po kojem nas poznaje osoba kojoj mormao priznati Istinu. Npr. za autisticnog introverta ovaj indeks ce biti infinitezimalna velicina, dok ce za npr. ekscentrike i izrazite ekstroverte biti blize 1.
Jednostavnije receno, IstinitijeOdIstine je se zapravo zbroj stvarnih (javno osvjedocenih/priznatih) veza i "brijacina".
P.S. Nekad sam umjesto IstinitijeOdIstine algoritma znao koristiti UniverzalniBroj3, ali to bi sada djelovalo poprilicno nerealno i sumnjivo. ;-)