Rajnus je napisao/la: ›
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ne znam zasto bi se ona morala osjecati posebno uz mene, a zasto bi to u mom slucaju bila samo moguca opcija?!
|
To ne znam niti ja, a vjerovatno niti one
Citat: ›
Mislim da zena, bas kao i muskarac, prvo mora voljeti sebe, a onda ce ju boliti kurac za osjecaj posebnosti uz mene.
|
E pa ti misli sto god hoces i kako hoces... Ne vidim cemu borba sa vjetrenjacama
Ne znam. U ovo sam mozda vjerovao dok si ti nosio stramplice, a ja jeo kolace od blata, ali danas mi se vise cini da su one daleko vise solid-goal, a daleko manje emo orijentirane od muskaraca...
|
Nisu vise od nas, doduse ima sve vise kuja na ovom svijetu, ali opet se one vise koriste emotivno stranom mozga.
Ali necu to ciniti zbog pupanja... pupanje prihvacam jedino kao neproracunatu posljedicu...;-) Naravno, ovdje me mislim na pupajne trbuha koje zavrsava rascvjetavanjem tucka... ;-)
|
E sad bi ti izigravao butru, pogonjenu samo i iskljucivo iskrenim emocijama. I ja bi vrlo rado da sa zenama ne moras mrkvom i stapom i sve te pizdarije koje meni idu na mog Dragana. Ja ne pisem kako bi to meni bilo logicno i kako bi ja to volio nego kako u principu jest. Retoricko pitanje...koliko si do sada imao ili imas uspjeha sa svojim shvacanjem potreba?
Da, svaki iracionalni kompromis je papak-ponasanje, bez obzira o kojoj strani se radilo.
|
Naravno ti si etalom racionalnosti?
Tko kaze da je tvoj sud racionalan, osim samog tebe?
Ma ok, kuzimo se... samo sto su meni bitniji motivi od njihove formalizacije... osvajat cu ju ne zato sto ona to zeli, nego zato sto ja to zelim!
|
Ajd pogledaj naslov topica!
Da, ovo je zalosno utjelovljenje genske greske.
|
Da se malo vratim par redova iznad. Ono o cem ti pises i poimas kao vezu je prilicna utopija. Mozda bi cak i bila moguca da si sa nekim na pustom otoku daleko od utjecaja okoline. Savrseno razumijem o cemu pises. I sam sam bio takav i shvatio da je to borba sa vjetrenjacama, a ja nisam sigurno Bogom odredjen da promjenim svijet. Pokusavam se drzati svojeg poimanja svijeta ali uzimajuci u obzir i okolinu. Mjesavina toga bi trebala rezultirati ugodnim zivotom. Najveca usluga koju mozes napraviti sebi jest da uopce ne pokusavas shvatiti zene, nego neke stvari uzmes kao takve.