#46: Autor: Leteci mungos,
Postano: 06.01.2008. 14:40
Hmmm... cini mi se da vecina ovo gleda iz svoje trenutne perspektive. Dakle, vjerujem da velika vecina ima redovite seksualne odnose, nalaze se u vise ili manje stabilnim vezama koje im to osiguravaju (kako ono beshe:"ljubav su izmislili levati da bi mogli redovito jebati" ;-)) i pametuju osobi od 13 godina (pod uvjetom da se ne radi o fakeu).
No, odvrtimo film XY godina unazad i stavimo se u poziciju osobe koja je sa svojih 15 godina vrlo vjerojatno seksualno (fizicki) zrela i svjesna svoje seksualnosti.
Ne znam kako vi, ali ja sam s 15 godina bio svjestan svoje seksualnosti, dizao mi se na legice iz razreda, zene na ulici i iz komsiluka, navlacio sam zuljajuci dlanove i mastajuci o slucajnim prolaznicama koje nacuvshi flopot prepucija zvone na vrata, e ne bi li se zajedno izgubili u prostranstvima opojne pohote.
Drugim rijecima - htjedoh jebat' i ne mislih da je to ni po cemu lose. Naprotiv.
Stoga smatram da ova mlada dama ne treba razmisljati o tome treba li zadovoljavati svoju seksualnu zelju (ako je ima), vec o tome koji su razlozi za taj cin i kako to uciniti na nacin da se rizik ne pretvori u tragediju.
Kao sto kaze Loona, svakako bi trebala razmisliti o razgovoru s majkom, ili drugom osobom od povjerenja koja bi ju uputila u cinjenice sigurnog seksa.
|