#35: Autor: Rajnus,
Postano: 02.11.2006. 13:07
Marigold je napisao/la ( Pogledaj post): ›
he,he..ja sam prije izvan njegove lige...jer mi izgleda ogavno i ponaša se ogavno i glup je ko stup...ili misliš da je on van moje lige samo zato što je bogat i slavan(malo smo površni,ha?)-ako to misliš ondak definitivno je...
|
Napomenuo sam da ne pisemo o karakteru vec iskljucivo o izgledu. To sto je on tenkre ne igra nikakvu ulogu u ovoj prepiski. Ja nisam povrsan vec se drzim konteksa topica. Jebiga...zene su proglasile njegove ruke kao naj...
Nisam licemjerna ako tipu kažem iskreno da ne osjećam ni zrno fizičke privlačnosti prema njemu...i btw.poznavala sam ih i nisu ovako ni bili loši ali kad nema privlačnosti mogla sam im biti jedino prijateljica...šta da radim
|
Ne pisem o tebi niti o neiskrenosti prema frajerima. Ucestala je zenska tvrdanja da im nije bitan izgled vec da muskarac ima "ono nesto". Sto god to bilo, no na koncu ipak necete biti sa frajerom koji vas izgledom ne privlaci usprkos tome sto je dusa od covjeka. To ja zovem zenskim licemjerjem. Necu govoriti u ime ostalih, ali meni je bitno da je cura _meni_ zgodna.
Jesti zdravo? A šta je zdrava hrana u današnje vrijeme? Baš me zanima šta ti to tako zdravo jedeš? 5 raznih voćnih obroka dnevno i sl sranja. neki nemaju novaca za kupovanje 5 kg raznog voća svaki dan..iskreno jedem šta ima za jest.."zdrava prehrana" je malo iznad mojih mogućnosti..i opet dobro izgledam, čak sam premršava iako po onom tvom 50kg na 1,70 sam i debela jer imam 50kg na 1,65
|
Kao prvo voce nije "sl. sranje". Ja pojedem svega 2-3 jabuke, 2-3 banane i nesto mandarina od voca. FYI 500g zobenih kosta enormnih 3,5kn sto je tebi otprilike dosta za tjedan dana dorucka. Posni sir (500g) kosta 11kn. Ja se sa 25kn ubijem od hrane za obrok na poslu dok netko te novce potrosi na pizzu ili slicni junk food. Tako da je novac jedna velika glupa isprika. Poanta vjezbanja i opcenito zdrave prehrane nije u izgledu vec u zdravlju. To sto si ti "OK" izgleda ne znaci nuzno da ti je krvna slika dobra ili da nemas nekih problema uzrokovanih prehranom. Sve to sto jedes se tebi talozi u organizmu. Jednog dana ce vrag doci po svoje u manjoj ili vecoj mjeri.
Druga stvar kilogrami su uopce ne bitni po pitanju izgleda. Tvoja kilaza odnosno masa se sastoji od toga koliko imas lbm (misicne mase), masnog tkiva, gusotce kostiju, vode u misicima i pod kozom etc... Ako ti je taj omjer disbalansiran onda mozes izgledati skinny-fat iliti mrsav(a) sa salom. No dosta o tome...
Da rezimiram... kod vecine ljudi ne postoji izlika vec samo samozavravanje sebe.
Treba biti sam sebi iskren i reci meni se to ne da...
BTW 50kg na 1,70cm je skinny...
|