#44: Autor: Leteci mungos,
Postano: 20.06.2006. 9:38
DanicaV je napisao/la: ›
@Mungos,jesi ti malo ugrožen???????
|
Danice, opusti se... sljedeci put postavi zrelije pitanje...
Lugar je napisao/la: ›
Ma moze se nabaviti, samo moras naci babu koja zna strikati. Zamolis ju lijepo da ti nastrika jedan, a ona ti kaze:"Sinko, skini se da ti uzmem mjeru!"
|
Da si pazljivo citao, znao bi da baba ne bi to nikada rekla na taj nacin, nego bi fino rekla "Dodji, momce, da te izdirlikam.".
To "dirlikanje" me neodoljivo podsjeca na "Moja dirlidika ide na vo-lo-lo-lo-ve, ide na vo-lo-lo-lo-ve, ide na vo-love". Znaju li nastavnici glazbenog o cemu zapravo pjevaju djeca u osnovnoj skoli?
Alana Bates je napisao/la: ›
Da, to je baš higijenska naprava bila, zato se i održala... Hello, sad muškarci nose gaće!
|
Mislim da su i onda nosili gace, samo sto tada gace nisu bile kao ove danasnje... Nakurnjaci su bili ekstra zastita... svi se mi sjecano filmova o forsiranju Igmana (ili cega vec)... uhh...
Kako bilo, nakurnjak je jedan kulturoloski fenomen kojeg je pregazilo vrijeme... mnogima od nas on je donio zivot (koliko bi pitona dozivjelo dekapitaciju da se nije ushushkalo u taj komadic pletene vune?!), stoga ne bi trebalo zaboraviti na taj "faktor nase opstojnosti" na ovim prostorima...
|