Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Ljubav, romantika » Je li iskrena? Idite na Prethodna  1, 2, [3]  :| |:

#31:  Re: Je li iskrena? Autor: aha Post Postano: 27.01.2008. 23:56

nemoj pušit takve priče..odjebi to dok nije kasno..lege možete ostat, al ne očekuj nešto drugo..bar ne dok ona ima ovakav 'stav'

#32:   Autor: Isis Post Postano: 28.01.2008. 0:11

Moj vlastiti primjer...
Cura s kojom sam trenutno mi je iste stvari govorila (da me želi, ali se boji), a ja sam vjerovao da je iskrena jer sam ju već duže vrijeme poznavao i znao kakva je sranja imala prije u vezama. Čak štoviše, gledala me kao najboljeg prijatelja, a i ja sam nju gledao tako.
Bez obzira što mi je to govorila, i dalje me zvala svaku večer, bio sam joj najveća podrška i rame za plakanje, stalno smo gledali filmove, išli u šetnje; sve to bez obzira što mi je to govorila. Iskrena je bila i to se vidjelo po njenom ponašanju. Da te želi, drhtala bi u tvom zagrljaju dok su vam lica svega dva centimetra udaljena od želje da te poljubi dok ju strah koči. Znao sam da je samo pitanje vremena i da vrijedi tog čekanja. I dočekao sam...
Jel se tvoja tako ponaša, jel vrijedna čekanja?
Obrati pažnju na njeno ponašanje jer ako te želi, to ćeš znati.

#33:   Autor: sokrat Post Postano: 28.01.2008. 0:55

nažalost.........stvari koje sam izbjegavao dogodile su se.........
.......bili ste u pravu........što sad....sad čekat da vidim jel se može biti prijatelj nakon toga.......al to mi mučno........

#34:  Re: Je li iskrena? Autor: pumpkin Post Postano: 28.01.2008. 8:22

Pusti da vrijeme pokaže, da se malo emocije slegnu, ne znači da nećete i dalje ostati dobri, ili tko zna? Nemoj biti nesretan, nikad ne znaš što može biti. Samo živi dalje, smij se, sve nekako uvijek dođe na svoje. Jbga, that's life!

#35:   Autor: Isis Post Postano: 28.01.2008. 14:02

Dotičan odgovor ili odgovor tipa "sviđa mi se drugi" pa bilo to istina ili ne su obično najčešći izgovori za pristojan odjeb. Između ostalog, teško se ičeg drugog sjetiti u trenu kad ti netko bane sa takvim priznanjem, a da zvučo suvislo.

Takvih odgovora se pazi jer je obično laž u pitanju.

#36:   Autor: šokac Post Postano: 28.01.2008. 15:13

UHVATI JE ZA DOJKU I RUKU U GACICE,AKO VICE NEMOJ TI NASTAVI,AKO TE OSAMARI TI STANI I ZNATI CES NA CEMU SI!

#37:   Autor: Elena_Os Post Postano: 28.01.2008. 18:28

sokrat je napisao/la (Pogledaj post): › nažalost.........stvari koje sam izbjegavao dogodile su se.........
.......bili ste u pravu........što sad....sad čekat da vidim jel se može biti prijatelj nakon toga.......al to mi mučno........

Škola više..ideš dalje...ne osvrći se, ako je suđeno bit' će, a sad vanka s legosima i uživaj u životu

#38:   Autor: sokrat Post Postano: 28.01.2008. 22:35

Elena_Os je napisao/la: ›
sokrat je napisao/la (Pogledaj post): › nažalost.........stvari koje sam izbjegavao dogodile su se.........

Škola više..ideš dalje...ne osvrći se, ako je suđeno bit' će, a sad vanka s legosima i uživaj u životu

...bio sam vani u subotu.....prvi put nakon sigurno jedno 8 mjeseci.......strašno nešta......grad nam je u k***u....

#39:   Autor: Elena_Os Post Postano: 28.01.2008. 22:43

sokrat je napisao/la (Pogledaj post): ›

...bio sam vani u subotu.....prvi put nakon sigurno jedno 8 mjeseci.......strašno nešta......grad nam je u k***u....

Bit' će bolje...dolazi proljeće, ljeto...i automatski više volje, OPTIMIZMA, hormona i feromona.. Embarassed i bit' će love is in the air osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile
samo nemoj klonuti duhom sad Wink

#40:   Autor: Circa Post Postano: 28.01.2008. 23:06

Ajmo svi na iskricu...

#41:   Autor: sokrat Post Postano: 28.01.2008. 23:16

Bit' će bolje...dolazi proljeće, ljeto...i automatski više volje, OPTIMIZMA, hormona i feromona.. Embarassed i bit' će love is in the air osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile

.......ja sad lijepo dajem oglas...........Lijep,zgodan,mlad,crn....pametan,simpatičan...humorističan
........nešto traži.................
.........valjda nisam ništa izostavio.........

#42:   Autor: Delfin Post Postano: 28.01.2008. 23:21

e moj Sokrate ti si zaljubljen do ušiju i ne možeš objektivno razlučivati. Žena koju voliš te neče i naravno da si u k... ali vidiš da si lagano krenuo dalje barem si izašao vani, ok bilo ti je jadno, al si bar izašao. Neki su ti savjetovali da s njom popričaš, e pa ja ti to ne savjetujem pokvarit češ i ovo što imate, ona ti je sve rekla! da te želi, vi bi bili u vezi ali ona neče s tobom ništa više nego što sad imate. Vjeruj mi i ja sam žena! Da te ne povrijedi išla je linijom lakšeg otpora. kreni dalje, idi van, s vremenom če proči!!

#43:   Autor: Delfin Post Postano: 28.01.2008. 23:24

sokrat je napisao/la: ›

.......ja sad lijepo dajem oglas...........Lijep,zgodan,mlad,crn....pametan,simpatičan...humorističan

jesi izostavio si šta si u horoskopu!!

#44:   Autor: sokrat Post Postano: 28.01.2008. 23:31

Delfin je napisao/la: ›

jesi izostavio si šta si u horoskopu!!

ah da.vidiš..........strijelac u horoskopu......

#45:   Autor: MacaPapucharica Post Postano: 29.01.2008. 15:10

a nisi napisao jel' ti smeta ako je cura maaloo starija Embarassed Wink

(uh, vec vidim Oligofrenog s transparentom "Pedofilka" ispred moga stana Very Happy )
Osijek031.com » Ljubav, romantika » Je li iskrena? Idite na Prethodna  1, 2, [3]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 3 / 3.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::