#42: Re: Zaruke Autor: pumpkin,
Postano: 12.02.2008. 11:16
Ja i o tim stvarima imam svoje mišljenje, s kojim se mnoge moje kolegice ne slažu, ali meni se to čini kao jedan ostatak iz vremena gdje su ljudi trebali samo još jedan dobar izgovor za pijančenje i žderačinu, pa kao, ajmo slaviti zaruke. Pa onda momačke večeri, pa onda se ženi/udaj, pa se zajebavaj tamo obučena kao cirkus, u bijeloj aljni ko djeva bajna netaknuta (moš mislit), hvala, ja sam to sve u životu preskočila. Na mom vjenčanju si mogao ljude izbrojati na prst jedne ruke, a sve ove predradnje smo jednostavno preskočili, i sve bilo ok, na opće zgražanje društva i rodbine.
Tko voli, svaka čast, nek se veseli i uživa, jedna od mojih kolegica je pravila takav cirkus od zaruka, pa oko svatova oko nekih detalja kao pozivnice, cipelice, salvetice, da je htjela cijele svatove otkazati, jer svaka pica boca nije bila onako kako je ona to zamislila. Na dan vjenčanja iz nje curi more suza i bala, jer, šta ja znam, valjda cvijeće nije kako je ona mislila, pa ovo, pa ono. Ja sam joj rekla da sam ja njen dragi da bi je nogom u guzicu, da je ne bi ženila ni da me netko puškom tjera. Ali njoj je to bilo životno važno pitanje, jebga, različiti smo...
Da, pobjegla mi poanta... ma ne da mi se...
|