#250: Autor: pandora,
Postano: 05.03.2012. 12:30
Prije 11 godina su me automatski prebacili kod dr. Stanića, otišla sam kod njega dva puta i NIKADA više!!!! Naime dr. Stanić je toliko vulgaran i sa vidljivim zadovoljstvom vas pregledava, vidi se po njemu da uživa u pregledu... odvratno... njegove neukusne i vulgarne primjedbe i pošalice su gnjusne i okrene ti se želudac!!!! Sveukupni dojam je FUJ!! dr. Stanić je obična vulgarna sirovina!!
Idem kod dr. Laušin i zadovoljna sam, 250KN je pregled+papa, nalaz dobijete kroz tjedan dana, sestra je genijalna i totalno vas opusti prije ulaska kod dr. Kada sam bila trudna išla sam kod dr. Rosso u bolnicu jer mi je bilo preskupo da mi privatnik vodi trudnoču, on je super gin. stručan i ljubazan, kratak i jasan. Šteta da ne radi van bolnice... Što se tiće dr. Rubin, radila mi je operativni zahvat u bolnici i napravila je ogroman propust tj. nije napravila što je trebalo pa sam dva puta morala pod opću anesteziju, nije uopće pročitala cijeli nalaz prije operacije, nego je samo pretpostavila uobičajeno... za nju čujem da joj je "slava" lupila u glavu pa brlja naveliko...
|