#23: Re: Molim za pomoć Autor: wendy,
Postano: 06.09.2007. 11:41
To što ti kaže da te voli... mislim da samo pokušava ublažiti osjećaj krivnje jer misli da, ako te drži u uvjerenju da te voli ALI nešto blablabla, da će te povrijediti manje. Što je potpuno krivo. Barem ja mislim. Odnosno, nemam šta misliti, iz tvog primjera se vidi kako ti na to reagiraš.
Vjerojatno razmišlja o tome kako bi te najradije bezbolno skinula s vrata, da se ona ne osjeća kao kučka, a da ti ne budeš jako povrijeđen.
Nedavno sam i ja ostavila dečka... vjerujem da je mene boljelo i više nego njega. Odvratan osjećaj koji se meni u svakoj vezi ponavlja. I svaki put kažem da više neću biti s nekim formalno, u vezi. Nikad. OK, bar dok se ne uozbiljim. Ali ti se to svede na isto ono kao kad kažeš "Više ne pijem" nakon što se odvališ ko svinja.
Isto tako, odricanje od voljene osobe zbog nekakvih viših ciljeva postoji samo u filmovima. Ali, mislim da je normalno da se svi ponekad time tješimo. Ono, još me voli, ali ostavila me je zbog... ne znam čega. To su samo sranja. Čak i ako nam se netko samo sviđa i ako to ide na našu štetu, teško da ćemo odustati prije nego sve prilike s dotičnom osobom iskoristimo.
Iako, mi ti ne možemo reći što se točno dogodilo, a špekulacije te neće odvesti nigdje. Na tvome mjestu, ja bih se malo udaljila, bila hladna, pokazala joj da se zabavljam bez nje.... A ako to ne upali, svejedno postoji velika šansa da se bez nje stvarno i uspiješ zabaviti
|