Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki
Osijek031.com
»
Čavrljanje
»
Avion u niskom letu nad gradom
Idite na
Prethodna
1
,
[2]
:| |:
#16:
Autor:
ela
,
Postano: 25.12.2006. 16:51
pa sad mi ni nije čudno što se toliko treslo!Došao čovjek na fiš,čuo da je u Slavoniji najbolji na badnjak.
#17:
Autor:
Boogie
,
Postano: 25.12.2006. 18:41
vjerojatno taj ne smije ulaziti u EU zbog Buke koju stvara pa onda slijece na klisu i leti dalje
jel mozda ruski?
#18:
Re: Avion u niskom letu nad gradom
Autor:
Sale car
,
Postano: 25.12.2006. 18:44
A mozda leti iz amerike pa je trebo sletiti u sloveniju, al kad su skontali da nema mjesta u sloveniji gdje bi ga parkirali, sletio je u osijek da razrade plan, i naravno naiđu na fiš...
#19:
Autor:
Boogie
,
Postano: 25.12.2006. 18:46
da lol
kad je bio iznad slovenije, pitali su se dal ulazi ili izlazi
#20:
Autor:
Sale car
,
Postano: 25.12.2006. 18:49
Boogie je napisao/la: ›
da lol
kad je bio iznad slovenije, pitali su se dal ulazi ili izlazi
Ma nisu oni ni skontali da lete iznad slovenije... kad su letili iznad slovenije pilot je reko : "Gle lijepog selca, bas je lijepo okiceno "...
#21:
Autor:
Leteci mungos
,
Postano: 26.12.2006. 1:09
Valjda je to ovaj:
http://www.osijek031.com/galerija/thumbnails.php?album=101&page=3
Ne znam jel' bio taj, ali moguce je da je zbog magle morao napraviti jos jedan krug. Zeznuto je to sto se takve stvari vjerojatno ni ne smiju raditi iznad grada, sto ce reci da on nije imao pojma da leti iznad grada. I to vrlo, vrlo nisko - osim brujanja motora, moglo se cuti i pishtanje turbina.
Ako je slijetao, onda je nosio gomilu ribe. Jedna takva mrcina (koja je napunjena kretala za Osijek) se srusila prije manje od godinu dana u Tanzaniji.
Dobro smo i prosli... ;-)
#22:
Autor:
ela
,
Postano: 26.12.2006. 1:13
Leteci mungos je napisao/la (
Pogledaj post
): › Valjda je to ovaj:
http://www.osijek031.com/galerija/thumbnails.php?album=101&page=3
Ne znam jel' bio taj, ali moguce je da je zbog magle morao napraviti jos jedan krug. Zeznuto je to sto se takve stvari vjerojatno ni ne smiju raditi iznad grada, sto ce reci da on nije imao pojma da leti iznad grada. I to vrlo, vrlo nisko - osim brujanja motora, moglo se cuti i pishtanje turbina.
Ako je slijetao, onda je nosio gomilu ribe. Jedna takva mrcina (koja je napunjena kretala za Osijek) se srusila prije manje od godinu dana u Tanzaniji.
Dobro smo i prosli... ;-)
I jesmo!Pomislih kada sam vidjela sliku što da se to srušilo?Pomislila sam da mi gluposti padaju na pamet,sad si me baš utješio.
#23:
Autor:
Zuhra
,
Postano: 26.12.2006. 15:00
u zadnjih cca tjedan dana sa sportske zracne luke osijek nije nista uzletilo niti sletilo koliko ja znam,
cijelu pistu vidim sa prozora
#24:
Autor:
alanis
,
Postano: 26.12.2006. 23:56
pa ja jos gledam koji to klinac iznad zgrade?a de stavrno sta je to bilo?
#25:
Re: Avion u niskom letu nad gradom
Autor:
Sale car
,
Postano: 27.12.2006. 1:57
A mozda je bio NLO, samo sto im puko lonac od auspuha pa je "malo" bio glasan...
Osijek031.com
»
Čavrljanje
»
Avion u niskom letu nad gradom
Idite na
Prethodna
1
,
[2]
:| |:
Generated using