Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Ljubav, romantika » LJUBAV.... Idite na [1], 2  Sljedeća  :| |:

#1: Important LJUBAV.... Autor: mala_os_13_ Post Postano: 05.05.2007. 8:12

Što mislite o ljubavi na daleko???help!!!

#2:   Autor: ela Post Postano: 05.05.2007. 8:28

ne reče koliko daleko... Laughing

mislim da to ovisi isključivo o partnerima...nekad uspjeva..ali u većini slučajeva ne...
mada je uobičajeno u vezama da neko nekom visi za vratom (joj kako sam to objasnila,romantična do bola),ma ne onako sto puta sam čula poznanice kako cviiill dečko provodi malo vremena s njima,e sad to malo dođe ispod tri sata dnevno,i da je baš nazočna svim aktivnostima svog dragog...a i dečki su tu negdje...

ali znam i veza pa i brakova koje/koji tako odlično funkcioniraju već godinama...

gledaj to s vedrije strane...nemate se kada posvađati a ni dojaditi jedno drugom...

#3:   Autor: Anita_os Post Postano: 05.05.2007. 9:18

S 13god "daleko" je vjerojatno i drugi kvart!

#4:   Autor: cookies Post Postano: 05.05.2007. 9:24

daleko od očiju, daleko od srca...

#5:   Autor: legica_os Post Postano: 05.05.2007. 11:52

cookies je napisao/la: ›

To sam i ja mislila...ja u os ,on u zg i funkcioniralo je....ali ja sam bila starija...ali sa 13 godina...hm..to je vjerojatno još samo simpatija(kako mrzim tu riječ osijek031.com smile)

ela je napisao/la: ›
gledaj to s vedrije strane...nemate se kada posvađati a ni dojaditi jedno drugom...

Vjeruj mi jedva češ dočekati trenutak kad će ti doći,brojat ćeš sate,pa i minute koje vas dijele....svaki dan pričati 4,5 sati preko mobitela(al naravno uzmi neku tarifu za 0kn)...a kad dođe..svo svoje vrijeme provoditi s njime,ne puštat ga iz zagrljaja,kreveta,što već....mazit ga pazit ga...a kad ode.....opet sve ispočetka....suze i vrištanje u jastuk....i očekivanje da će opet doći... Embarassed Embarassed Embarassed ne mogu vjerovat da sam se raznježila na ovo..... Embarassed Embarassed ipak imam srca Rolling Eyes
Netko može izdržati to a netko ne,zavisi od osobe,ako ga voliš,što već,i ako mu vjeruješ..onda će funkcionirati ali ako ga zivkaš stalno i dosađuješ mu pitanjima gdje je i jel misli na tebe,brzo ćeš mu dosaditi...
Što više reći?Pokušaj,ja vjerujem da postoji ljubav na daljinu i trudila sam je se održati,međutim druga strana je zaje*ala sve Very Happy
Sretno Wink

#6:   Autor: davorccc Post Postano: 05.05.2007. 13:34

Kad se susretnete, a ono MALO iznenađenje.

#7:   Autor: zlusch Post Postano: 05.05.2007. 13:40

Iz vlastitog iskustva - stvar funkcionira besprijekorno ukoliko je čovjek spreman na kompromise i poneka odricanja.

E sad, koliko će to tebi značiti ako ideš u 7. osnovne, nisam siguran... Wink

#8:   Autor: ana18os Post Postano: 05.05.2007. 14:32

A gdje on to toliko ''daleko'' živi?

#9:   Autor: Sale car Post Postano: 05.05.2007. 18:11

vjerovatno u visnjevcu.... Very Happy

#10:   Autor: Metalucifer Post Postano: 05.05.2007. 18:15

Hm...znam iz iskustva da ti je to jebena situacija totalno.
Znaš ono kad si fukked up i trebaš utjehu,a nje nema jer je miljama daleko...
Jedna frendica je uspjela u takvoj vezi,ali recimo ja i nekolicina frendova/frendica nije...svašta tu ulazi u obzir: pare,povjerenje,ovo,ono...

#11:  Re: LJUBAV.... Autor: pumpkin Post Postano: 21.10.2007. 15:08

Ne možeš se nikad dobro upoznati, niti biti stvarno blizak s nekim koga vidiš povremeno. Otkud znaš što se dešava, šta radi, šta misli? Telefoni i ostala komunikacija na daljinu je mazanje očiju.
Stvar je samo u tome koliko takva veza odgovara nekome ili ne. To su potpuno odvojeni životi, neka kaže tko što hoće.

#12:   Autor: _Jimmy_ Post Postano: 22.10.2007. 8:57

cookies je napisao/la: ›

jel to s iskrice ?

#13:   Autor: Marshall-T Post Postano: 22.10.2007. 11:15

Ljubav je samo jedna i treba je čuvati jer to je ipak jedan dio smisla svačijeg života!

#14:   Autor: fairy Post Postano: 22.10.2007. 16:37

Marshall-T je napisao/la (Pogledaj post): › Ljubav je samo jedna i treba je čuvati jer to je ipak jedan dio smisla svačijeg života!

nnNe razumijem,,,kako to misliš ljubav je samo jedna? Nešto kao da se samo jednom doživi ili'

#15:   Autor: Marshall-T Post Postano: 22.10.2007. 16:57

fairy je napisao/la: ›
Marshall-T je napisao/la (Pogledaj post): › Ljubav je samo jedna i treba je čuvati jer to je ipak jedan dio smisla svačijeg života!

nnNe razumijem,,,kako to misliš ljubav je samo jedna? Nešto kao da se samo jednom doživi ili'
- Ljubav može nastati lako kao i nestati...samo jedna osoba se može voljeti! - toga se tiče samo ljubavna veza-
Osijek031.com » Ljubav, romantika » LJUBAV.... Idite na [1], 2  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::