#5: Autor: legica_os,
Postano: 05.05.2007. 11:52
cookies je napisao/la: ›
daleko od očiju, daleko od srca...
|
To sam i ja mislila...ja u os ,on u zg i funkcioniralo je....ali ja sam bila starija...ali sa 13 godina...hm..to je vjerojatno još samo simpatija(kako mrzim tu riječ )
ela je napisao/la: ›
gledaj to s vedrije strane...nemate se kada posvađati a ni dojaditi jedno drugom...
|
Vjeruj mi jedva češ dočekati trenutak kad će ti doći,brojat ćeš sate,pa i minute koje vas dijele....svaki dan pričati 4,5 sati preko mobitela(al naravno uzmi neku tarifu za 0kn)...a kad dođe..svo svoje vrijeme provoditi s njime,ne puštat ga iz zagrljaja,kreveta,što već....mazit ga pazit ga...a kad ode.....opet sve ispočetka....suze i vrištanje u jastuk....i očekivanje da će opet doći... ne mogu vjerovat da sam se raznježila na ovo..... ipak imam srca
Netko može izdržati to a netko ne,zavisi od osobe,ako ga voliš,što već,i ako mu vjeruješ..onda će funkcionirati ali ako ga zivkaš stalno i dosađuješ mu pitanjima gdje je i jel misli na tebe,brzo ćeš mu dosaditi...
Što više reći?Pokušaj,ja vjerujem da postoji ljubav na daljinu i trudila sam je se održati,međutim druga strana je zaje*ala sve
Sretno
|