#8: Autor: francika,
Postano: 29.05.2012. 11:25
mali_ivica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
francika je napisao/la ( Pogledaj post): ›
E Ivice, Ivice!
KraDeZe ti je u srcu izgleda.
|
Sviđa mi se onako otvoren, miran i staložen nastup Prgometa. Čak je i Stankovića zaintrigirao što je i sam priznao. Zbog svega toga sam odlučio postavit link.
Ja neznam Franci kojim povodom ti postavljaš linkove, ali ja to definitivno neradim iz nekog sviđanja prema određenoj političkoj opciji. Čovjek me otvorenošću i mirnoćom zaintrigirao, te također svojom spremnošću da prizna greške stranke koju djelom zastupa. Nisam do sada primječivao takve političare.
|
Mene se nimalo nije dojmio, a pljuvanje po Sanaderu je savršenstvo licemjerja.
Da nije licemjer priznao bi svoje greške, a ne greške HDZ-a. Naprimjer rekao bi zašto se nije suprostavio Sanaderovoj samovolji dok je bio predsjednik stranke nego mu se ulizivao, kao što to radi i Kujundžiću i Karamarku, samo kako bi se dokopao što veće pozicije, ne brinući za interese Hrvatske nego za vlastite interese.
HDZ je stvarno čudna tvorevina. Pobijedio je kandidat koji se je najrađe htio povući iz utrke za predsjednika, ali nije da ne iznevjeri one koji mu se ulizuju, i takav kandidat na kraju pobijedi. Ne znaš jel gori on ili onaj Kujundžić. Svi se samo bore za vlast, ništa drugo, jer da nije tako suprostavili bi se Sanaderu, a to nije nitko učinio.
Pa zar nam takve kukavice bez muda ili glupani koji nisu vidjeli lopovluk koji se dešava u državi vode jednu veliku stranku kao što je HDZ.
Iskreno rečeno Pašalić mi se čini najzreliji za poziciju predsjednika HDZ-a, ne zato što je nešto ekstra sposoban, nego zato jer su drugi totalno nesposobni.
|