Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Ljubav, romantika » Je li iskrena? Idite na [1], 2, 3  Sljedeća  :| |:

#1: Question Je li iskrena? Autor: sokrat Post Postano: 24.01.2008. 0:06

evo ovakva je situacija....
...cura koja mi se stvarno sviđa...........ugodno mi je u njenom društvu......ona to zna....trenutno smo "samo" prijatelji....
...na temu o vezi odgovara da se ne želi zalijetati....upropastiti prijateljstvo...traži vremena....
.......................................................................................................
sad me zanima kako znati dali ozbiljno misli..ili je to još jedno od onih ženskih odugovlačenja i povlačenja za nos.....???
.......ni ja se ne želim zalijetati u neku nepotrebnu situaciju....ali isto tako ne želim ni ko' budala čekati da vidim što će se dogoditi.....
.............................................................................................................

#2:   Autor: cane Post Postano: 24.01.2008. 0:48

Lega ti nju ne zanimaš. Jer da ti nju zanimaš onda ne bi bilo odugovlačenja i takvih spika. Ona ima nekog drugog na piku a ti joj dobro dođeš kao društvo. I to ti je to.
Nađi si neku drugu. A s ovom ako ti baš odgovara ko prijateljica ostani u dobrim odnosima.

#3:   Autor: Elena_Os Post Postano: 24.01.2008. 1:00

-cura mi se sviđa
-ona to zna
-na pitanje o vezi treba vremena i ne želi upropastiti prijateljstvo...

Pa sve si sam rekao, daj malo otvori oči i mućni glavom.. ne želim zvučati grubo, ali nije zadnja na ovom svijetu.. i nemoj si dopustiti da joj budeš frend za shopinge i ostale ženske pizdarije i to zbog nekakve nade da ćeš jednog dana ( zbog takvih poteza) osvojiti njeno srce ...

#4:   Autor: sokrat Post Postano: 24.01.2008. 1:12

opet ni ja ne mogu garantirati da u njoj mogu gledati samo prijateljicu.............
..................................................................
a ne mogu ni samo tako pustiti..........

#5:   Autor: Elena_Os Post Postano: 24.01.2008. 1:27

"Iskustvo je najbolja škola, samo je školarina vrlo skupa !"
Sokrat

samo što ti nećeš biti Sokrat, već mali Mujo...

#6:   Autor: cane Post Postano: 24.01.2008. 1:34

sokrat je napisao/la: ›
opet ni ja ne mogu garantirati da u njoj mogu gledati samo prijateljicu.............
..................................................................
a ne mogu ni samo tako pustiti..........

Lega puštaj! Jer ćeš si samo sjebat mozak s razmišljanjem.

There's plenty fish in the sea!!!!

#7:   Autor: insomnia Post Postano: 24.01.2008. 8:03

cane je napisao/la: ›
There's plenty fish in the sea!!!!

tako je! ..ako ona sve zna, da ti se sviđa itd.., a ne mrda, to onda u ženskom svijetu znači samo jedno, a to je da te ne želi za dečka.. Nije spremna za vezu, mora razmisliti.. trkelj mrkelj Very Happy

#8:   Autor: Kamenko Post Postano: 24.01.2008. 8:07

"želim da budemo prijatelji, a poslije tko zna" je lijep način da ti prijateljica lansira odjeb.
ima drugog na piku...pusti to....

#9:   Autor: CvitaJUG2 Post Postano: 24.01.2008. 8:14

Evo vidim da su ti svi oni rekli negativnu stranu.....ja sam imao prijateljstvo takvo s jednom curom 3 god. i nakaraju smo završili zajedno i bili u vezi god i pol...i sada smo još jako dobri...hehehe

Ali u mojoj situaciji tijekom prijateljstva ono malo više je bilo obostrano, tako da se kod mene sve poklopilo, što da ti kažem.....jadno je ako se nadaš, ali i glupo je da propustiš priliku ako je dobiješ, savjet samo nastavi živit normalno... doći će cica na kolica..eto! Smile

#10:   Autor: _Jimmy_ Post Postano: 24.01.2008. 8:24

hehe ... ne vuče te za nos nego za surlu ...
testiraj je ... zabrij s drugom curom pred njom ...

#11:   Autor: CvitaJUG2 Post Postano: 24.01.2008. 8:38

Yep to je dobra ideja....ali ako cura nešto osjeća može se naljutiti i onda neće baš biti dobro za njega! Ali tko ne riskira, ne profitira! to čini život zanimljivim

#12:   Autor: Uma Post Postano: 24.01.2008. 9:02

...cura koja mi se stvarno sviđa...........ugodno mi je u njenom društvu......ona to zna....trenutno smo "samo" prijatelji....
...na temu o vezi odgovara da se ne želi zalijetati....upropastiti prijateljstvo...traži vremena....
.......................................................................................................
sad me zanima kako znati dali ozbiljno misli..ili je to još jedno od onih ženskih odugovlačenja i povlačenja za nos.....???
.......ni ja se ne želim zalijetati u neku nepotrebnu situaciju....ali isto tako ne želim ni ko' budala čekati da vidim što će se dogoditi.....
.............................................................................................................

zajebava te!

#13:   Autor: malecka Post Postano: 24.01.2008. 9:42

_Jimmy_ je napisao/la: ›
hehe ... ne vuče te za nos nego za surlu ...
testiraj je ... zabrij s drugom curom pred njom ...

ajme ko da smo u onim američkim teeny filmovima....

a to da se nebi isplatilo čekati..ja imam čak 2 prijateljia kojima se isplatilo,....isto je bila prvo spika kako želi prijateljstvo... bla bla strah je od veze.. ali nakraju je uspjelo i sad su obocija u sretnim vezama.... sam treba mal strepljenja..time joj već pokazuješ da ti je zbilja stalo do nje a ne da ju sam želiš puknut.... (iako to sve ovisi od osobe do osobe...) ..

#14:   Autor: aethur Post Postano: 24.01.2008. 9:50

Traži drugu. Ti si joj samo prijatelj. Ako postanete još bolji, možda ti eventualno da da se pojebete koji put.

#15:  Re: Je li iskrena? Autor: 1step2far Post Postano: 24.01.2008. 9:55

Ozbiljno porazgovarajte, reci joj što osjećaš, a ako ona počne mucati i razvlačiti markove konake o tome, onda stvarno nije zainteresirana za tebe. Teže je u vezi reći volim te, nego započeti vezu. Jednostavno nemaš šta izgubiti, a to između vas već odavno nije prijateljstvo čim ti osjećaš nešto prema njoj. Ne možeš joj biti prijatelj. Zamisli, ostanete "prijatelji", a ona počne izlaziti, imati dečke, a tebi se srce slama. Bolje odmah saznaj na čemu si. Ili te hoće ili te neće, zapravo je jednostavno.
Osijek031.com » Ljubav, romantika » Je li iskrena? Idite na [1], 2, 3  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 3.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::