#14: Autor: Monstrum,
Postano: 02.01.2008. 20:58
aethur je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Monstrum je napisao/la: ›
aethur je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Perverzija ima svakakvih. Na nama je da budemo pravi kršćani i katolici i prihvatimo sve takve osobe kao svoje. Kao braću i sestre. Nama ravne.
|
mudro zboriš, tko smo mi da nekome govorimo šta je dobro šta nije, šta je ispravno a šta ne, ako netko voli lizat tuđe guzice pa nek liže pobogu, bojat se moramo kako bi naš prijatelj kršćanin i katolik bozanić reko samo ateista jer oni su najgori od svih, onaj ko ne priznaje boga je gori od pljačkaša, lopova i ostale bagre
|
I treba se bojati Michael Jacksona. Jer onaj koji radi plastićne operacije, sigurno i laže. A onaj koji laže, sigurno i krade. A onaj koji krade sigurno siluje i malu djecu. Tako zbori puk.
|
ja mislim da ti logika valja, da rezimiram, znači da vidim da li sam dobro shvatio, onaj ko laže krade a onaj ko krade je i silovatelj male djece odn. pedofil što nas opet vraća na crkvu, ali ne vidim nigdje lizanje guzica, da ne bi bilo ot kad malo bolje promislim mogu se kladit da i tu među nama na forumu ima lizača, garant , a ovo što miss misli, pa naravno da se operu, nemisliš valjd da si ližu usrane guzice, mada sam čuo da ima i takvih perverznjaka
|