Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Sveti Nikola danas stiže u Portanovu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.12.2022. 9:20 
Naslov:  Sveti Nikola danas stiže u Portanovu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Stigao nam je blagdan kojem se svi mališani vesele! Danas, u utorak, 6. prosinca, povedite najmlađe u Portanovu jer tamo će ih razveseliti Sveti Nikola glavom i bradom! Sve koji su bili dobri ove godine, danas od 15:30 do 19:30 sati čekaju i slatka mala iznenađenja!

Čak su i trgovine u Portanovi pripremile popuste povodom Svetog Nikole… ne zaboravite provjeriti koje!

Ali ako i propustite koji popust danas, ne sekirajte se jer već sutra je na rasporedu nova Portastična srijeda i to ne bilo koja! Ovo je posljednja Portastična srijeda za ovu godinu što znači da ju treba dobro iskoristiti... za kupovinu poklona, potrepština za uređenje doma, outfita za predstojeće blagdane i slavlja... a gdje ćete drugdje pronaći sve što vam treba i to po najpovoljnijim cijenama nego u vašem omiljenom shopping centru!

Podsjećamo vas ovom prilikom i na predivnu akciju koju je Portanova pokrenula ovoga Adventa, a riječ je o zajedničkoj akciji Portanove, trgovaca u Portanovi i vas posjetitelja i kupaca ovog centra. Zajedno svi skupa pomažemo SOS Dječjem selu Ladimirevci... i to na način koji si baš svatko od nas može priuštiti! Djeca i njihove zamjenske mame su dostavile popis svakodnevnih potrepština koje im trebaju, a na vama je a odaberete jedan, kupite i ostavite na za to predviđeno mjesto. To može biti gel za tuširanje, zubna pasta, sapun, pelene, sredstvo za čišćenje, bilježnica, pernica, vodene bojice... želje su doista skromne. Portanova će potom sve prikupljeno, kao i izdašne poklon bonove trgovina ovog centra dostaviti u SOS Dječje selo Ladimirevci... a sve kako bi razveselili djecu koja su se tamo, ne svojom krivnjom, zatekla. Kao što mnogi već znaju, SOS Dječje selo društveno je iznimno važna organizacija koja za zadaću ima vratiti ravnotežu u živote napuštene, osiromašene te duhovno i tjelesno traumatizirane djece. Pomažu djeci i mladima u potrebi koji iz različitih razloga više nemaju mogućnost živjeti sa svojim obiteljima kao i djeci i mladima kojima prijeti gubitak roditeljske skrbi. A ovo je samo jedan mali doprinos kako bi im djetinjstvo prošlo što ljepše.

Za svaku donaciju – uzet ćete jedan ukras i postaviti na veliki bor koji se nalazi u prizemlju centra. Što više donacija, to više ukrasa, to ljepši bor i sretnija lica najmlađih iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci. Neka dobra djela budu ukras ovih blagdana!


[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: