Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Veliki božićni koncert Sergeja Ćetkovića u Đakovu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.12.2022. 20:59 
Naslov:  Veliki božićni koncert Sergeja Ćetkovića u Đakovu
23.12.2022. 20:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nakon više od deset godina u đakovačkoj se dvorani održava koncert, stoga Lookalno.hr s posebnim zadovoljstvom najavljuje veliki božićni koncert Sergeja Ćetkovića.

Svoj adventski program predstavili su brojni gradovi diljem Lijepe naše, a nama je zadovoljstvo što vam možemo najaviti događaj koji će obilježiti ovogodišnje iščekivanje Božića u srcu Slavonije.

Đakovo će 23. prosinca 2022. ugostiti jednog od omiljenih pjevača u regiji – Sergeja Ćetkovića. Svojom karizmom i skromnošću crnogorski glazbenik i kantautor osvaja srca obožavatelja već više od 20 godina, a nakon što je već tri puta rasprodao Koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski, u organizaciji Lookalno.hr po prvi put nastupit će u Dvorani Centar Đakovo.

Zadnji koncert u đakovačkoj dvorani održan je prije više od deset godina, stoga nam je posebna čast što ovom glazbenom poslasticom možemo oživjeti naš voljeni grad za vrijeme nadolazećih blagdana. Ako je suditi prema dosadašnjim nastupima, Sergej Ćetković ovog nam Božića u Đakovu priprema pravi romantični spektakl, a pozivamo vas da nam se pridružite i vi jer ovo je koncert koji se ne propušta!

Ulaznice možete kupiti online u sustavu Eventima, svim Petrol benzinskim postajama ili fizički na sljedećim prodajnim mjestima:
- Đakovo: Jelačić bar (Bana Josipa Jelačića 32)
- Osijek: Quart caffe (Ul. Ivana Gundulića 128)
- Slavonski Brod: Kuća Piva - A. Starčevića 17


[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: