Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Lažne dojave o bombama diljem Hrvatske

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.12.2022. 14:19 
Naslov:  Lažne dojave o bombama diljem Hrvatske
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Jutros u kratkom vremenskom razdoblju više policijskih uprava zaprimilo je informacije o anonimnim dojavama da su u zgradama/objektima pravosudnih tijela na njihovom području navodno postavljene eksplozivne naprave. Anonimne dojave o navodnim eksplozivnim napravama proširile su se na trgovačke centre diljem Hrvatske.

Iz Vlade su rekli da nisu dobili nikakvu dojavu o bombi. Dojave su stigle i na adrese nekoliko trgovačkih centara.

- Ne treba nam smrt. Cilj - uništavanje zgrada. Molim te, nemoj ignorirati naša upozorenja, stoji u poruci koju potpisuje Resistance.

Nakon što su tijekom prijepodneva stigle dojave o bombama na 4 suda u Osječko-baranjskoj županiji, nešto prije 13 sati stigla je dojava o postavljenoj eksplozivnoj napravi i u Trgovačkom centru Portanovi. Iz PU OBŽ potvrdili su tu vijest i dodali kako su ispraznili centar i traže eventualnu eksplozivnu napravu. doznaje Radio Osijek.

Iz Portanove su nam potvrdili da su zaprimili dojavu o bombi te da su evakuirali sve zaposlenike i posjetitelje centra, također, upravo su nam i potvrdili da je riječ o lažnoj dojavi:

"Pregledom trgovačkog centra policijski službenici nisu potvrdili navod o eksplozivnoj napravi smo upravo pozvali posjetitelje i zaposlenike da se bez straha vrate u shopping i na svoja radna mjesta."


Foto: Pixabay.com/Ilustracija

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: