Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Karate Akademija uspješna u Trbovlju

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65765
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.12.2022. 8:30 
Naslov:  Karate Akademija uspješna u Trbovlju
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Karate akademija Osijek nastupila je na 50. Međunarodni karate turnir "Trbovlje open 2022." Slovenija koji je brojio 679 natjecatelja iz 112 klubova i 10 država.

Za Akademiju nastupili su Mesić Luka i Čupić Toni, te su se vratili s jednom brončanom medaljom Luke Mesića , dok je Čupić zauzeo 5 mjesto.

Luka i Toni nastupili su u kategoriji dječaci 9-10 godina +30 kg gdje je Luka uspio doći do polufinala.

Čudnim odlukama sudačke postave ne ulazi u finale te kroz repasaž za treće mjesto dolazi do pobjede i osvaja 3 mjesto u konkurenciji 15 natjecatelja.

U kategoriji dječaci 11-12 godina +45 kg Luka pobjeđuje dvije borbe, te u trećoj borbi je zaustavljen od Slovenskog predstavnika koji kasnije ne ulazi u finale, te time Luka ne dobiva šansu za borbu za treće mjesto.

Toni je u kategoriji dječaci 11-12 godina -45 kg zaustavljen u prvoj borbi , protivnik je ušao u finale i Toni je kroz repasaž radio borbu za treće mjesto i nažalost izgubio te se morao zadovoljiti 5 mjestom .


Tekst i foto: Karate akademija Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: