Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



6. Cyber Security Conference - CSC 22. [nagradno darivanje je završeno]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.09.2022. 11:34 
Naslov:  6. Cyber Security Conference - CSC 22. [nagradno darivanje je završeno]
Od 13.10.2022. 16:00 do 14.10.2022. 15:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Šesta po redu Cyber Security Conference – CSC 22 održat će se 13. i 14. listopada 2022. u Osijeku. Program konferencije pokriva zanimljive i aktualne teme iz područja kibernetičke sigurnosti, s naglaskom na “Sigurnost u oblaku (Cloud Security)“. Posvećena je definiranju i podizanju svijesti o najboljim praksama, kako bi se osiguralo sigurno okruženje računalstva u oblaku.

Prvi dan konferencije održat će se u Hotelu Osijek. Kroz plenarna predavanja i okrugli stol namijenjen je uglavnom poslovnim temama. Drugi dan konferencije podijeljen je na dvije lokacije. Prvi dio održava se na Fakultetu elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija (FERIT), s temama koje su orijentirane na tehničke aspekte sigurnosti u oblaku. Zanimljiva i aktualna predavanja podijeljena su u tri tematske cjeline: 1) Infrastrukturna sigurnost, 2) Platformska sigurnost, 3) Aplikativna sigurnost. Drugi dio drugog dana konferencije razmatra izazove kibernetičke sigurnosti u obrazovnim institucijama s naglaskom na mlade kao najranjiviju društvenu skupinu, a smješten je u novu zgradu Centra za nestalu i zlostavljanu djecu (CNZD) u Višnjevcu.

Kotizacije se mogu kupiti posebno za svaki dio konferencije, a iznose 500 kn za prvi dan i 300 kn za drugi dan. Više o konferenciji možete pronaći na web stranici HIKS-a: www.hiks.hr


Hrvatski institut za kibernetičku sigurnost – HIKS nastao je u ožujku 2022. godine na temeljima konferencije o kibernetičkoj sigurnosti Cyber Security Conference – CSC, koju su jednom godišnje od 2017. do 2020. godine zajednički organizirali Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek (FERIT), Atos Convergence Creators d.o.o. i ATO Inženjering d.o.o., koji su ujedno i osnivači HIKS-a, dok se 2021. godine organizaciji konferencije pridružio i Centar za nestalu i zlostavljanu djecu (CNZD).

HIKS i HGK potpisali Sporazum o suradnji

Zanimljivo je spomenuti i da su Hrvatski institut za kibernetičku sigurnost (HIKS) i Hrvatska gospodarska komora (HGK) 15. rujna 2022. u Zagrebu potpisali Sporazum o suradnji na razvojno-istraživačkim aktivnostima, s naglaskom uz istraživanja, razvoj, stručni rad te edukaciju u područjima informacijskih i komunikacijskih tehnologija i sustava, sigurnosti informacijskih sustava, kibernetičke sigurnosti, kriptografije, kriptografskih sustava i drugih tehnologija, čime se HIKS već bavi ili u budućnosti planira baviti.

HIKS je na potpisivanju Sporazuma predstavljao prof. dr. sc. Drago Žagar, predsjednik Udruge, dok su sastanku ispred HGK nazočili Petar Mišević, savjetnik predsjednika Hrvatske gospodarske komore i voditelj Samostalne službe za obrazovanje, kvalitetu i informacijsku sigurnost, te Dražen Lučić, voditelj Odjel za informacijsku sigurnost.

Nagradno darivanje
Portal Osijek031.com poklanja 1x1 25% popusta na kotizaciju za Tehnički dio konferencije (2. dan) vjernim korisnicima portala.

Sudjelovati možete:
1] ispunjavanjem obrasca ispod i klikom na gumb "Like" na vrhu ovog članka


Nagradno darivanje je završeno, a sretni dobitnik je Vanja Hornjak.





Foto: HGK

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: