Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Pet članova AK Slavonija-Žito nastupilo za kadetsku reprezentaciju Hrvatske

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.09.2022. 12:59 
Naslov:  Pet članova AK Slavonija-Žito nastupilo za kadetsku reprezentaciju Hrvatske
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Članovi Atletskog kluba "Slavonija-Žito" Osijek pozvani su da u proteklu subotu (24.9.2022.), u češkom Znojmu, nastupe za reprezentaciju Hrvatske na Susretu pet kadetskih reprezentacija.

Najuspješniji predstavnik neupitno je sprinter Milan Glodić koji, u štafeti 4x100m, uz osvojenu srebrnu međunarodnu medalju, ruši kadetski državni rekord koji sada iznosi 43,38. Uz njega, u štafeti su nastupili reprezentativci Luka Fučko, Mihael Bartolinčić i Toma Batistić. Uz ovaj nastup, Milan ostvaruje 5. mjesto u utrci na 100m (11,52).

Još su četiri člana AK "Slavonija-Žito" Osijek dobila poziv u Reprezentaciju: Stjepan Tarcal tako osvaja 6. mjesto u skoku s motkom (3,80m), a isti plasman ostvaruje i jedina slavonska predstavnica, Paula Šljivac, i to u bacanju kladiva (42,23m).

Gabriel Bolarić nastupa u disciplini skok u dalj gdje osvaja 8. mjesto (5,62m), dok je Dino Poznić bio deveti u bacanju kladiva (34,44m).

Među pet država koje su nastupile (uz Hrvatsku i domaćina, Češku, tu su i Mađarska, Slovenija i Slovačka), ženska kadetska reprezentacija ostvaruje 3. mjesto u ukupnom poretku, dok muška kadetska reprezentacija na kraju ostaje četvrta.


Tekst i foto: AK Slavonija-Žito

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: