Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



FFOS organizira utrku "Trčimo za mentalno zdravlje"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.09.2022. 10:19 
Naslov:  FFOS organizira utrku "Trčimo za mentalno zdravlje"
09.10.2022. 17:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Povodom obilježavanja Svjetskog dana mentalnog zdravlja Filozofski fakultet u Osijeku organizira utrku pod nazivom Trčimo za mentalno zdravlje pod pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka.

U svrhu podizanja svijesti o važnosti mentalnog zdravlja te naglašavanja zaštitnih čimbenika u njegovu očuvanju, ovom manifestacijom promoviraju se pozitivni učinci tjelesne aktivnosti na mentalno zdravlje i psihološku dobrobit. Naime, istraživanja pokazuju da aerobna tjelesna aktivnost, poput trčanja, ima pozitivne učinke na mentalno zdravlje u vidu smanjenja simptoma depresije i anksioznosti, poboljšavanja raspoloženja te smanjenja stresa.

Filozofski fakultet organizira utrku u duljini od 5 km 9. listopada 2022. godine sa startom/ciljem u 17.00 sati na osječkoj Kopici (istočni ulaz). Utrka se organizira uz suorganizatore Sportsko rekreacijski klub RUN4FUN i Studentski zbor Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, uz potporu Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Osijeku i Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku te uz logističku podršku Turističke zajednice grada Osijeka i županijskog Nastavnog zavoda za javno zdravstvo.

Prijave za utrku vrše se do 30. rujna ili do ispunjenja limita od 300 sudionika koji su uplatom startnine osigurali svoje mjesto!

Startnina/kotizacija za sudjelovanje u utrci iznosi 30,00 kn te uključuje:
- majicu za trčanje (Decathlon) s logom utrke
- startni paket s poklonima sponzora
- elektroničko mjerenje vremena (čip) i objava rezultata
- medalju za sudjelovanje
- okrijepu na stazi (voda)
- medalje za prva tri mjesta u muškoj i ženskoj kategoriji
- točeno pivo za sudionike utrke
- organizaciju utrke

Utrka se ne bi mogla održati bez velikodušne podrške naših sponzora! Zahvaljujemo im na prepoznavanju naše ideje, ukazanom povjerenju i podržavanju manifestacije kojom ističemo važnost cjelokupnog sustava podrške mentalnom zdravlju u zajednici! Sponzori su utrke Erste&Steiermärkische Bank d.d., Decathlon d.o.o., Euroherc osiguranje d.d., Nexe d.d., Pevex d.d., Carlsberg Croatia, Kanaan d.o.o., Coca-Cola HBC Hrvatska d.o.o., Prointerijer d.o.o., Auto mall Osijek, Saponia d.d. i Alkaloid d.o.o.

Pozivaju se sve građanke i građani da podrže ovu manifestaciju, prate sve informacije na Facebook stranici Trčimo za mentalno zdravlje te da sudjeluju u utrci prijavom na https://stotinka.hr/hrv/utrka/5169.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: