Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Na Hvaru uručene zahvalnice policijskim službenicima PU osječko-baranjske

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.08.2022. 8:23 
Naslov:  Na Hvaru uručene zahvalnice policijskim službenicima PU osječko-baranjske
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Povodom obilježavanja Dana Grada Starog Grada i blagdana svetog Roka-zaštitnika Starog Grada, na svečanoj sjednici Gradskog vijeća, gradonačelnik Antonio Škarpa uručio je priznanja policijskim službenicima Policijske postaje Hvar.

Koristimo priliku da za zahvalimo i odamo priznanje četvorici policijskih službenika Policijske postaje Hvar koji su iskazali iznimnu profesionalnost i hrabrost, pritom ne mareći za vlastiti život, te su sudjelovali u spašavanju lokalnog stanovništva i njihove imovine u mjestu Vrbanj, a prilikom posljednjeg požara koji je prijetio u većim razmjerima“, navedeno je u zahvalnici.

Zahvalnicu Grada Starog Grada primili su zamjenik načelnika Slavko Bubalo i Ivan Milošević, policijski službenik u Policijskoj postaji Hvar, te Srđan Simić i Mladen Dudaš, policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske koji su ovog ljeta kao ispomoć raspoređeni i rade u Policijskoj postaji Hvar.

Ovo priznanje vrijedna je nagrada za rad i trud koji policajci ulažu u svakodnevnom poslu, ali i potvrda odlične suradnje policije i lokalne samouprave. - izvijestili su iz policije.


Foto: PU splitsko-dalmatinska

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: