Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Bjelica ostaje trener Osijeka

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.08.2022. 8:42 
Naslov:  Bjelica ostaje trener Osijeka
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nenad Bjelica kao ključna osoba sportskog segmenta ima maksimalnu podršku Uprave NK Osijek da nastavi voditi ovaj projekt putem kojeg smo zacrtali. - priopćio je Uprave NK Osijeka Ferenc Sakalj.

Na web stranici kluba objavljeno je priopćenje vezano uz ostanak Nenada Bjelice, a koje prenosimo u cijelosti:

- Nastavno na posljednje rezultate, ispadanje iz Europe i četiri prvenstvene utakmice bez pobjede, kao predsjednik kluba osjećam dužnost i odgovornost obratiti se navijačima Osijeka i nogometnoj javnosti. Rezultati koje smo ostvarili na početku sezone daleko su ispod razine koju smo svi očekivali, naše ambicije i želje bile su puno više od ostvarenog u protekla tri tjedna, a pogotovo u odnosu na igrački kadar koji imamo na raspolaganju. Ipak, u šest godina koliko smo u Osijeku, počevši od stabilizacije kluba i njegova spašavanja kada se situacija činila bezizlaznom, donosili smo odluke koje su bile usmjerene isključivo boljitku kluba. U mnogim ranijim situacijama nismo reagirali ishitreno, a brojni procesi i projekti koje smo pokrenuli temelje se na povjerenju, stabilnosti i kontinuitetu struke u svim segmentima.

Kao predsjednik Uprave NK Osijek u rujnu 2020. godine s Nenadom Bjelicom sam dogovorio trogodišnji ugovor kojem je primarni cilj bio, govoreći isključivo o sportskom segmentu, podići klub na jednu višu razinu i mislim da smo velikim dijelom taj naum i ostvarili. Nadali smo se da ćemo u tom periodu ostvariti iskorak i na rezultatskom planu kroz osvajanje trofeja ili europsku jesen, a djelomično smo ga ostvarili kroz rekordne rezultate u prvenstvu i konkurentnost u utrci za naslov prvaka što nas mora činiti zadovoljnim. Sama činjenica da smo od povremenih bljeskova postali aktivni pretendent na oba domaća trofeja najbolje potvrđuje kontinuitet rasta. Osobno čvrsto vjerujem da ćemo se izvući iz rezultatske krize u kojoj smo se našli i da ćemo se uskoro vratiti na razinu na kojoj smo bili posljednje dvije sezone. Nastavno na navedeno, Nenad Bjelica kao ključna osoba sportskog segmenta ima maksimalnu podršku Uprave NK Osijek da nastavi voditi ovaj projekt putem kojeg smo zacrtali i na kojem ćemo, čvrsto u to vjerujem, imati još mnoge uspješne trenutke. Na kraju želim naglasiti da prekid suradnje niti u jednom trenutku nije bio tema naših razgovora.
-


Foto: Ivana Mandić/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: