Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Vremenska prognoza za vikend u Portanovi: sunčano s mjestimičnim jakim padalinama!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65740
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.01.2022. 11:51 
Naslov:  Vremenska prognoza za vikend u Portanovi: sunčano s mjestimičnim jakim padalinama!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Naime, kako čujemo, u Portanovi su i ovog vikenda najavljene jake padaline… popusta! Žene, iskoristite vikend i ugrabite svoje omiljene komade na finalnim popustima. Priuštite si poseban adrenalin shoppinga - na finalnim sniženjima pronađite baš ono što ste dugo htjeli, po nikad povoljnijoj cijeni.

Muškarci, iskoristite sunčani vikend i slobodno vrijeme dok vaše bolje polovice kupuju, i na parkiralištu Portanove u autopraonici Porta B ulaštite svoje limene ljubimce. Provjerite i ostale sadržaje u Portanovi… popijete kavu u nekom od caffe barova, pojedite ručak u Polarisu ili Surferu, zabavite se u GBowlingu, pogledajte film u Cinestaru ili okušajte sreću u Luckia Casinu, a za novu frizuru neka se pobrine frizerski salon Simple. Portanova – mjesto gdje će zasjati baš svi!

Prva ovogodišnja akcija Dobrovoljnog darivanja krvi u Portanovi na rasporedu je u subotu, 29. siječnja 2022. Djelatnici Gradskog društva Crvenog križa Osijek i Kliničkog zavoda za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek čekaju vas od 16 do 19 sati na 2. katu Portanove. Započnite ovu godinu još jednom dobrom odlukom koja na bolje mijenja vaš, a spašava nečiji život.

Ukoliko vam je predugo čekati nove vijesti iz Portanove na našim stranicama - kako bi prvi saznali sve novosti iz Portanove, ulovili najbolje akcije i popuste, uključili se u super zanimljive i vrijedne nagradne natječaje - pratite Portanovu na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, te na Portanova web stranici.

Pratite Portanovu i u nadolazećim danima kada će biti proglašen pobjednik nagradnog natječaja "Rukometnu ekipu skupi i Ferivi dar u Portanovi pokupi!" u kojem još uvijek možete sudjelovati. Možda Hrvatska rukometna reprezentacija nije ostvarila rezultate koje smo priželjkivali ali to nije razlog za ne pokušati osvojiti super sportsku nagradu Ferivi poklon bon u vrijednosti 500 kn.

Pridržavajte se epidemioloških mjera, nosite maske za cijelo vrijeme boravka u Portanovi, dezinficirajte ruke, poštujte upute trgovaca o maksimalno dopuštenom broju osoba u trgovinama, plaćajte beskontaktnim načinima plaćanja i uživajte u sigurnom shoppingu.
[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: