Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Marin Leovac novi igrač Bijelo-plavih

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.01.2022. 14:36 
Naslov:  Marin Leovac novi igrač Bijelo-plavih
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Susretali smo ga u porečkom hotelu „Parentium“ tijekom prvog tjedna naših istarskih priprema i nadali se da bi ipak mogao završiti kod nas.

Nemoguće ga je tada bilo premjestiti s „drugog na prvi kat“, ali ipak nismo (pre)dugo čekali da nam se pridruži. Od ove je srijede 33-godišnji Marin Leovac i službeno novi igrač Bijelo-plavih.

Prije svega sam sretan što sam došao u Osijek. Malo je potrajalo, ali su se na kraju klubovi ipak dogovorili. Poznajem ljude u stručnom stožeru, isto tako i većinu igrača, tako da sada jedva čekam da im se priključim na treninzima. Ciljevi su visoki i nadam se da ćemo na kraju nešto i osvojiti, uvodno je poručio Marin.

Spreman i odmah na raspolaganju treneru

U svemu je vrlo bitna činjenica da su Leovac i Bjelica bili zajedno u dva bivša kluba, tako da se jako dobro i poznaju.

Da, surađivali smo u bečkoj Austriji i Dinamu i ne treba trošiti riječi o njemu i njegovim suradnicima. Svi znamo koliko su kvalitetni i uspješni, na meni je i svima ostalima da pružimo najviše što možemo. Veselim se što ću upoznati svoje nove suigrače i vjerujem da ćemo od početka drugog dijela sezone nastaviti pobjeđivati.

Što se tiče Marinove tjelesne pripremljenosti, ne bi trebalo biti nikakvih poteškoća, budući da je pravi profesionalac koji uvijek vodi računa o tome u kakvom je stanju.

I dok smo imali slobodno uvijek sam nastojao zadržati i nastaviti taj ritam rada, iščekujući rasplet situacije. Zbog toga sam bio i s Dinamom II u Poreču, da ostanem u formi i spremno dočekam neki novi izazov koji se sada i dogodio. Spreman sam i na raspolaganju treneru. Uvijek je bilo teško igrati protiv Osijeka, neizvjesno i napeto, momčad je dobra i vjerujem da možemo i nadalje biti vrlo uspješni. Naravno da pritom želim dati i svoj puni doprinos.

Odavno je naučio igrati pod pritiskom

Klupski trener i menadžer svoju je želju, glede dovođenja Leovca, iskazao čim se pojavila takva mogućnost. Sada je uspješno riješio i taj posao.

Uspjeli smo se na kraju usuglasiti s njegovim bivšim klubom i nismo dvojili nijedne sekunde. On je bio naša prva želja kada smo razmišljali o pozicij lijevog bočnog, U početku to nije bilo moguće, sada se to ostvarilo i jako smo sretni zbog toga. U njemu smo dobili iskusnog igrača koji poznaje moj način rad i ono kako najčešće igramo, također poznaje i naše automatizme. Vjerujem da mu razdoblje adaptacije na novu sredinu neće biti dugačko, da će nam pomoći od prvog trenutka i zato smo se i u velikoj mjeri odlučili za njega, istaknuo je Bjelica.

U Gradski vrt je stigao igrač dragocjenog iskustva koji se uspješno okušao i u elitnom europskom natjecanju…

Igrao je Ligu prvaka s Austrijom i Dinamom, bio prvak s Dinamom i Rijekom, potom je igrao i u PAOK-u što znači da se itekako naučio nositi s pritiskom koje inače nose utakmice koje su pred nama. Kada smo sve to stavili na vagu, lako nam je bilo odlučiti za njega. Zdrav je i spreman, u punom trenažnom procesu tako da će već biti u kadru momčadi za subotnji susret protiv Slaven Belupa.


Tekst i foto: NK Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: