Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Zdenko Glumac – novi trener ŽNK Osijek

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.01.2022. 12:12 
Naslov:  Zdenko Glumac – novi trener ŽNK Osijek
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U nastavak sezone ŽNK Osijek ulazi s pojačanjem na čelu ekipe. Zdenko Glumac novi je trener osječkih prvoligašica. Igračice i Uprava ŽNK Osijek dočekuju ga s velikim optimizmom, te uz zahvalu NK Osijeku koji ga je kao trenerski kadar ustupio.

Hvala NK Osijeku što nam je pomagao nakon što smo ostali u pola sezone bez trenera. Posebno što nam je ustupio trenera kvalitete i iskustva kao što je Zdenko Glumac. Ovo nije prvi puta da nam pomažu. Sve što nam je od logističke i bilo kakve druge podrške potrebno NK Osijek je uvijek uz nas. Sjajni međusobni odnosi za nas su od velikog značaja. Bit ćemo najsretniji ako im na pojačanju stručnog kadra zahvalimo prvim mjestom u 1.HNLŽ, a iskreno se nadam da će ova sezona ostati zapisana u povijesti kao ona u kojoj su muški i ženski nogometni klubovi iz grada na Dravi istovremeno bili državni prvaci“, poručuje predsjednik Uprave ŽNK Osijek, Bojan Bodražić.

Zdenko Glumac nogometni je trener posljednjih 25 godina. Na poziciju glavnog trenera seniorske ekipe ŽNK Osijek došao je s pozicije trenera „B“ momčadi NK Osijeka. U NK Osijeku je i započeo svoju trenersku karijeru s pionirima, a potom i s juniorima. Također, bio je pomoćni trener Ćiri Blaževiću i Stjepanu Čordašu. Potom je vodio klupu u NK Imotski, NK Hrvatski Dragovoljac, NK Sesvete, NK Metalac, redom seniorskim drugoligašima. Prije povrataka u bijelo-plavi klub tri godine je vodio i Školu nogometa u NK Istra 1961.


Tekst i foto: ŽNK Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: