Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



"Zlatni pir" osječkih bračnih parova [2022.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65429
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.01.2022. 13:32 
Naslov:  "Zlatni pir" osječkih bračnih parova [2022.]
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Grad Osijek svake godine priređuje svečani prijam za osječke bračne parove koji su tijekom protekle godine obilježili 50 godina braka (Zlatni pir).

Grad Osijek poziva bračne parove s područja grada Osijeka koji su se vjenčali tijekom 1971. godine da se do 31. siječnja 2022. godine prijave na jedan od sljedećih načina:
- kopiju vjenčanog lista ili izvoda iz Matične knjige vjenčanih dostave poštom na adresu Grad Osijek, Ured Gradonačelnika, F. Kuhača 9, 31000 Osijek s naznakom „Prijava za proslavu 50. godišnjice braka“ te uz istu prilože svoju adresu i kontakt telefon;
- kopiju vjenčanog lista ili izvoda iz Matične knjige vjenčanih pošalju na mail [email protected] te u mailu prilože svoju adresu i broj telefona.

Sve dodatne upute i pojašnjenja mogu se dobiti na telefon 031 229 284.

Svečani prijem za slavljenike održat će se kada se za to stvore preduvjeti s obzirom na trenutačnu epidemiološku situaciju.


Tekst: Osijek.hr
Foto: Pexels.com/Ilustracija

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: