Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Božićni ručak za kerovce u Azilu [2021.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.12.2021. 15:11 
Naslov:  Božićni ručak za kerovce u Azilu [2021.]
26.12.2021. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kerovci su oduševljeni što vas ove godine opet mogu pozvati na najpopularnije i najljepše azilsko druženje!

Azil će ove blagdane okititi, ne samo kuglicama i ukrasima, nego i nadom koja čuči iza svake kućice, odzvanja u svakom „vau-vau” i stidljivo se skriva u svakom pogledu.

Kerovcima su obećali da će najfinije ručati taj dan, da će svi biti prošetani barem triput i da će sreća biti tolika da ograde neće ni primijetiti barem još par dana poslije.

Znali su unaprijed da na vas mogu računati, pa nemojte da iznevjere kerovce nego lijepo svi pravac Azil ! Tko ne zna - na kraju Nemetina, uz glavnu cestu s lijeve strane, ne možete na mašit!

Kada:
26. prosinca 2021. od 10 do 16 sati!

Kerovci obećaju sve vas čestitare počastiti veganskom rezanom sarmom (tamo negdje poslije 13h), kuhanim vinom i čajem, a kažu da se neće buniti ako i vi njima ponesete koju konzervu – pa mislim, i njima je Božić.

Koncept je vrlo jednostavan: prijepodne šetnje, oko 13 prvi jedu kerovci (sve ono fino što ste im donijeli), poslije njih jedemo mi ljudovci (sve ono fino što smo vam mi spremili), a čim se malo slegne i jednima i drugima – nastavljamo sa šetnjama.

Eto, ovaj koncept je ujedno i recept za božićnu sreću – i za kerovce, al vjerujte i za vas (a i nas). Zato utefterite u kalendare i rasporede 26.12. i Azil... i vidimo se tamo


Foto: Azil Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: