Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Korzo 23: Božić u Korzu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.12.2021. 11:12 
Naslov:  Korzo 23: Božić u Korzu
Od 23.12.2021. 19:00 do 25.12.2021. 18:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovaj tjedan u caffe baru Korzo 23:

Korzo 23 je ove godine ustrajan u pružanju raznovrsnog programa svom gradu Osijeku. Posljednji tjedan Korziranja – adventa u Korzu 23, obilježiti će božićni program.

Četvrtak, 23. prosinac 2021.
19:00 - pozivamo sve mališane na našu božićnu terasu gdje će nam se pridružiti Djed Božićnjak sa svojim vilenjacima. Osim fotkanja s Djedicom, čekaju vas razne radionice i zajedničko ukrašavanje veeelikog božićnog drvca. Djedica nosi i svoj sandučić spreman za pisma velikih i malih, zato brzo na pisanje želja! S obzirom da je Božić vrijeme darivanja, ekipa iz Korza 23 se odlučila uz vašu pomoć pokloniti osmijeh potrebitima. U četvrtak kreće humanitarno darivanje te svi prihodi idu udruzi Sretno odrastanje. Pravila su sljedeća – posjetitelji doniraju 40kn udruzi, a naši sponzori za sve donatore pripremaju poklone u znak zahvalnosti.

Sponzori koji nam pomažu u ovom pothvatu su – Osječki taxi, Studio Elle, Frizerski studio Magis, Franz Koch, Pizzeria Oliva, Špajz, Party House Ranch Osijek, Atelijer Fantazija, Cvjetna galerija Oh La La, Haustor Grill, Frizerski salon Milena, Pivnica Broko, Pansion Fitea, Atelier bar, Studio Chloe, Salon za pse Bedlington, Edu Max Didaktika, Slatka kuća, Advent by Waldinger, Fitness Pump, Petra Kukić – medicinski maser, X Body by Suzana, Kris estetski centar, Rulla, Frizerski salon Parmen, Botique Kapris, Line of Beauty te naravno i Korzo23 sprema poklone za donatore.


Petak, 24. prosinac 2021.
11:00 sati - otvaramo božićnu terasu u 11h kako bi proslavili Badnjak. Slavlje će nam uljepšati grupa Royal koja će tamburicom probuditi radost u svima i stvoriti blagdansku atmosferu. Uz to, pripremamo i specijalni menu, a kuhanje ručka postaje briga za neki drugi dan! Uz tamburaše, oslića, i tople naptike uživamo cijelo popodne, a navečer se prebacujemo u party mood i čekamo Božić uz našeg DJ-a.

Za Božić se također družimo u Korzu 23 jer stiže Secret Santa! Koncept je poznat svima, a mi ga pripremamo u nešto drugačijem obliku. Na ulazu vas čeka stol s poklonima – ostavi jedan poklončić u vrijednosti do 20kn (porukica je poželjna) i zgrabi drugi poklončić koji bi mogao biti po tvome ukusu.


Subota, 25. prosinac 2021.
OOd bake si opet dobio/la papuče za Božić, od mame paket iz Konzuma s dezićem i parfemom koji ne koristiš još od osnovne, a i tvoja bolja polovica je opet fulala poklon? Ne brinite,nije sve tako sivo. Ima još poklona. Pokloni vas čekaju na #mjestosusreta. Secret Santa koncept je poznat svima, a mi ga pripremamo u nešto drugačijem obliku. Na ulazu te čeka stol s božićnim poklonima - ostavi jedan poklončić u vrijednosti do 20kn (porukica je poželjna), i zgrabi drugi poklončić koji bi mogao biti po tvome ukusu. Razveselimo jedni druge!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: