Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Uhićen 23-godišnjak: nekoliko puta vozio bez vozačke

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65742
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.12.2021. 11:36 
Naslov:  Uhićen 23-godišnjak: nekoliko puta vozio bez vozačke
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U 20,15 sati, u Josipovcu, u nadzoru prometa zaustavljen je osobni automobil s kojim je upravljao 23-godišnjak. Kontrolom vozača i vozila utvrđeno je da je vozač upravljao za vrijeme dok mu je Rješenjem određeno da ne može podnijeti zahtjev za izdavanje vozačke dozvole na rok od dvije godine, a zbog ranije počinjenih prekršaja to jest prije stjecanja prava na upravljanje vozilom.

Od 2019. godine 23-godišnji vozač je dva puta pravomoćno presuđen za upravljanje motornim vozilima prije stjecanja prava na upravljanje te je sukladno Prekršajnom zakonu uhićen i privremeno mu je oduzeto vozilo s kojim je upravljao, do donošenja odluke o prekršaju.

Za počinjeni prekršaj predviđena mu je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20 000 kuna i zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci. - izvijestili su iz policije.


Foto: Ivana Mandić/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: