Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



2. Međunarodna umjetnička i znanstvena konferencija Osobe s invaliditetom u umjetnosti, znanosti, odgoju i obrazovanju

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.12.2021. 8:37 
Naslov:  2. Međunarodna umjetnička i znanstvena konferencija Osobe s invaliditetom u umjetnosti, znanosti, od
Od 02.12.2021. 16:00 do 03.12.2021. 15:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Akademija za umjetnosti i kulturu Sveučilišt J. J. Strossmayera u Osijeku organizira 2. Međunarodnu umjetničku i znanstvenu konferenciju Osobe s invaliditetom u umjetnosti, znanosti, odgoju i obrazovanju, 2. i 3. prosinca 2021. godine.

U konferenciji sudjeluju znanstvenici i umjetnici iz 12 zemalja i 14 Sveučilišta koji izlažu 87 radova na teme iz područja Inkluzivnih politika i praksi u umjetnostima, znanosti, kulturi, umjetničkom i općem odgoju i obrazovanju, te drugim aspektima života.

Konferencijski rad započinje plenarnim predavanjima znanstvenika koji iz različitih znanstvenih područja ili umjetničkih pedagogija djeluju kao eminentni i priznati stručnjaci područja.

Cilje je održavanja Konferencije pridonijeti znanstvenom i umjetničkom dijalogu o osobama s invaliditetom kako bi se potaklo širu akademsku i društvenu zajednicu na veći brigu, uključivanje, promišljanje o osobama s invaliditetom i njihovim načinima življenja i djelovanja u suvremenom društvu. redišnja tema Konferencije su Inkluzivne politike i prakse kojim se željelo potaći promišljanja kakve su politike vezane uz osobe s invaliditetom te kako egzistiraju inkluzivne prakse.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: