Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Osvoji mjesec dana besplatnog vježbanja Yoge [nagradno darivanje je završeno]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.11.2021. 20:33 
Naslov:  Osvoji mjesec dana besplatnog vježbanja Yoge [nagradno darivanje je završeno]
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U mjesecu darivanja, razbudi i razveseli svoje tijelo i um vježbanjem Yoge.

Postoje brojni pozitivni učinci vježbanja Yoge na zdravlje, a neki od njih su uklanjanje bolova u leđima, otpornost prema bolestima i zarazama (jačanje imunološkog sustava), zdravlje kardiovaskularnog sustava te hormonalno i mentalno zdravlje općenito. Balansirajući između svakodnevnih obaveza u suvremenom društvu i potreba svoga tijela i zdravlja, često zapostavljamo svoje fizičko i mentalno zdravlje. I zato smo odlučili pokloniti dvoje sretnih dobitnika u prosincu dvije mjesečne članarine na Vinyasa Flow Yogi (uto i čet od 18:45-20:00, Prolaz J. Leovića 11 – dvorana Universum).

[Nagradno darivanje]

Portal Osijek031 poklanja mjesec dana besplatnog vježbanja Yoge u dvorani Universum. Nagradno darivanje možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Nagradno darivanje je završeno, a sretne dobitnice su:
- Mihaela Pataki
- Antonija Vuletić



Više o programu u nastavku:
**= srednji nivo
** VINYASA FLOW YOGA – program srednjeg intenziteta za osobe koje poznaju osnove yoge. Dinamičan i tečan slijed osmišljen na inteligentan način s ciljem balansiranja fizičkog tijela i psihe na kojemu ćeš se na kraju svoga dana osjećati osnaženo, opušteno i ispunjeno.

Satovi se održavaju u dvorani Universum u centru grada, a više o voditeljici pronađi na fb stranici: https://www.facebook.com/svjesnogibanje.yoga.

P.S: molimo obratiti pažnju na termin i vrijeme održavanja satova kao i intenzitet programa kako bismo bili sigurni da je ovo pravi program za tebe i kako bi nagrada stigla u prave ruke!


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: