Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Training Academy Osijek - najveća i najbolje opremljena dvorana za borilačke sportove u gradu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65429
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.10.2021. 13:03 
Naslov:  Training Academy Osijek - najveća i najbolje opremljena dvorana za borilačke sportove u gradu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Training Academy je škola borilačkih vještina koja se nalazi na prvom katu Avenue Malla u Osijeku. Osnovana je 2. listopada 2019. te je kroz nju nastavljen kvalitetan rad hrvačkog kluba Osijek koji je osnovan još 2008. godine.

Training Academy osnovali su MMA borci Ivica Tadijanov i Saša Milinković, koji je bio dugogodišnji sparing partner i član tima Mirka Filipovića CroCop-a. Osim gore spomenutog dvojca, u dvorani je i bivši iznimno uspješni natjecatelj u kickboxingu, Luka Jurić. Trojac Tadijanov-Milinković-Jurić vode TA kao treneri s dugogodišnjim i iznimno uspješnim natjecateljskim iskustvom.

TA može se pohvaliti najvećom i najbolje opremljenom dvoranom za borilačke sportove u gradu. Te su tek jedna od tri dvorane u državi koja ima profesionalni ring i profesionalni kavez za MMA. Kavez je posljednji novitet u dvorani i nedavno je kupljen u Češkoj, a ring im je prije dvije godine donirao Mirko Filipović. Naime, radi se o ringu koji je Mirko koristio za svoje pripreme u vrijeme kada je nastupao u Japanskom PRIDE-u. U TA se konstantno ulaže u novu opremu kako bi se vježbanje i treniranje mogli odvijati u najboljim mogućim uvjetima. Tako su i prošlog mjeseca obnovili zaklihu opreme za kickboxing.


Svoje oduševljenje dvoranom nije mogao sakriti ni ponajbolji hrvatski boksač Alen ''Savage'' Babić tijekom svog nedavnog posjeta kada im je rekao kako je ovo dvorana u kojoj se mogu održavati i Europski i svjetski kampovi.

Training Academy ima treninge i za odrasle i za djecu (od 6 do 14 godina), a raspored treninga je sljedeći:
- kickboxing za djecu: uto-čet 18:00h
- kickboxing za odrasle: uto-čet 19:15h, sub 10:00h
- brazilski jiujitsu / grappling za djecu: pon-sri-pet 18:00h
- brazilski jiujitsu / grappling za odrasle: pon-sri-pet 19:15h
- MMA: uto-čet 20:30h, pet 19:15h, sub 10:00h
- funkcionalni fitness: pon-uto-sri-čet-pet 18:00h

A da se u TA jako dobro radi, svjedoči i podatak da su prije nekoliko dana sa šest boraca nastupili na FNC amaterskom MMA natjecanju u Zagrebu. Iako su na natjecanje vodili novi val boraca od kojih većina trenira manje od dvije godine. Izborili su tri finala i jedno treće mjesto. Ovo natjecanje bilo je samo uvertira za državno MMA prvenstvo koje ih 30. listopada očekuje u Splitu.

Svi zainteresirani upisati se mogu dolaskom na bilo koji od treninga, a za više informacija možete ih kontaktirati na brojeve 091 334 9273 i 098 160 4042 ili im se javiti putem maila [email protected], a možete ih pronaći i na njihovoj službenoj Facebook stranici te Instagram profilu.

[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: