Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Nenad Bjelica: "Nema niti jedan razlog da ne ostanemo u pozitivnoj atmosferi"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65647
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.10.2021. 12:00 
Naslov:  Nenad Bjelica: "Nema niti jedan razlog da ne ostanemo u pozitivnoj atmosferi"
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Reprezentativna stanka je iscurila, Bijelo-plavi u nedjelju gostuju kod Slaven Belupa u 12. kolu HT Prve lige u utakmici u kojoj će tražiti nove bodove i prekid niza bez pobjede kojeg imaju s Farmaceutima. Posljednja dva sraza Osijeka i Slaven Belupa završila su bez pobjednika, u travnju u Koprivnici je bilo 2:2, u kolovozu pak bez golova u Gradskom vrtu.

Dobro raspoloženje

Nenad Bjelica sada traži dobitnu formulu za trijumf na Kušek Apašu.

Momčad je u dobrom raspoloženju, svi reprezentativcu su se vratili zdravi sa svojih okupljanja. Dobro smo se odmorili, kvalitetno odradili jednu pripremnu utakmicu pa dignuli intenzitet treninga. Nema niti jedan razlog da ne ostanemo u pozitivnoj atmosferi s kojom smo otišli na reprezentativnu stanku. Svi su dobro radili, zalaganje vrhunsko, atmosfera dobra pa idemo nastaviti u istom svjetlu u kojem smo završili.

Iskusni igrači

Slaven Belupo će protiv Osijeka tražiti izlaz iz rezultatske krize, nakon sjajnog ulaska u sezonu i četiri boda osvojena u Maksimiru i na Gradskom vrtu u prva tri kola uspjeli su upisati još samo dva remija.

Kvalitetna su momčad koja godinama igra u HNL-u, uvijek su između šestog i osmog mjesta. Startali su senzacionalnom pobjedom u Maksimiru, uzeli bod protiv nas… Imaju puno iskusnih igrača, isto tako i neke mlade. Maksimalno respektiramo njih, njihovog trenera i sigurno će izaći iz situacije u kojoj se nalaze. Što će biti odlučujuće? Treba biti koncentriran svih 90 minuta, ući u utakmicu maksimalno ozbiljno, agresivno i koncentrirano kako bismo zaustavili njihove kvalitete kojih u igračima poput Krstanovića, Kvržića, Grgića i ostalih ima jako puno. Nadam se da ćemo im se znati oduprijeti i u Gradski vrt donijeti tri boda.

Spremni na sve sustave

Prijetit će zasigurno i silno motivirani bivši igrači poput Grgića, Kvržića i Caimacova, ali i Zoran Zekić kojem silno treba pobjeda.

Ne mogu znati što smjera kolega Zekić, ali sigurno će poduzeti sve da nas pobjede i ugroze. Kao što oni znaju nas i mi znamo njih, nema velikih tajni iako su od Zoranovog dolaska mijenjali sustav igre. Kako bilo, pripremit ćemo se za sve sustave.

Furiozan početak

Recept Osijeka, prema riječima Vedrana Jugovića, bit će furiozan ulazak u utakmicu kojim bi stavili u problem suparničku obranu.

Ulazak u utakmicu je jedna od ključnih stvari u nogometu, od početka pokazuješ gard, da si došao po puni plijen. To je jako bitno, mislim da smo taj dio dosta dobro radili i težimo takav način igre ponavljati u kontinuitetu. S druge strane nekada ti suparnik ne dopusti stvari koje si zamislio, ali težimo tome da od prve minute visoko napadamo svaku obranu.


Tekst i foto: NK Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: