Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



RK Borovo pobjednik 1. Rukometnog turnira mladih Tenja

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65694
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.09.2021. 11:43 
Naslov:  RK Borovo pobjednik 1. Rukometnog turnira mladih Tenja
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Rukometni klub Tenja ove je godine započeo lijepu tradiciju – organizirali su 1. Rukometni turnir mladih Tenja, za mlađe kadete, takozvanu U-15 generaciju, koja će se natjecati u kadetskoj ligi Slavonija istok.

Turnir se održao u nedjelju, 26. rujna u sportskoj dvorani Osnovne škole Tenja, s početkom u 10 sati, a sudjelovale su ekipe RK Ivan iz Starih Mikanovaca, RK Spačva iz Vinkovaca, RK Borovo iz Vukovara i RK Tenja. Turnir se, zbog epidemioloških razloga, igrao pred praznim tribinama.

Sve četiri ekipe su došle vrhunski pripremljene i željne igre i druženja. Igralo se šest utakmica, a u svakoj je proglašen najbolji igrač. Naj igrači 1. Rukometnog turnira mladih Tenja za 2021. godinu su Matej Čuport iz RK Borovo, Ante Rapić iz RK Ivan, Strahinja Podunavac iz RK Tenja, Tomislav Opravić iz RK Borovo, Krešimir Jurković iz RK Ivan i Jure Rajković iz RK Spačva!

Pobjednici turnira su dečki iz RK Borovo, drugoplasirana je ekipa RK Ivan iz Starih Mikanovaca, brončani su Vinkovčani iz RK Spačva, a ekipa iz RK Tenja je, u maniru dobrog i velikodušnog domaćina završila turnir na 4. mjestu.

Ovaj smo turnir organizirali kako bismo započeli tradiciju u Tenji, popularizirali rukomet kao sport među djecom te kako bi se naši dečki podružili i upoznali svoju generaciju, jer će se natjecati jedni protiv drugih u kadetskoj ligi.“ poručio je Ante Čutura, trener kadeta u Rukometnom klubu Tenja, rekavši kako su turniri odlična prilika jer treneri dobivaju mogućnost vidjeti gdje im se nalaze generacije i kako se razvijaju. Trener Čutura je čestitao svima na sudjelovanju i na ostvarenim rezultatima, uz želju da se svi opet okupe sljedeće godine.


Tekst i foto: RK Tenja

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: